Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Πολλές οι αλλαγές...


Μπάντοβιτς και Νινιάδης στην προπόνηση του Ολυμπιακού Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό για την προτελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Ο Σέρβος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" έχει γεμάτο με ονόματα το απουσιολόγιο του, καθώς οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στη Θράκη είναι πολλοί.

Πάντος, Μαρέσκα και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ Μέλμπεργκ, Λεονάρντο, Ντουντού και Ζαϊρί είναι τραυματίες. Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αισθάνθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Οσκαρ, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ισπανός θα καταφέρει να αγωνιστεί. Φυσικά δεν υπολογίζονται από τον Μπάντοβιτς οι Λούα Λούα, Ντάτολο, οι οποίοι βρίσκονται σε "καραντίνα" και γυμνάζονται μόνοι τους.

Ο Νικοπολίδης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ο Γκαλίτσιος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό ο Ραούλ Μπράβο, ενώ στο κέντρο οι Ζεβλάκοφ Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης και Οσκαρ, ενώ στην επίθεση οι Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: