Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Καλύφθηκε το πρόστιμο


Στέλνουν μήνυμα οι φίλαθλοι του Αρη Η Λέσχη των Φίλων Αρη είχε εκδώσει κουπόνια με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα από τον αθλητικό δικαστή. Με ανακοίνωσή της, η Λέσχη αναφέρεται στον απολογισμό της οικονομικής εκστρατείας που απέδωσε απόλυτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στις 22/1/2010 ανακοινώθηκε από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ η πραγματοποίηση εκστρατείας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (από 24/1/2010 έως 28/2/2010) με σκοπό να μην διασαλευτεί ο οικονομικός προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου λόγω του προστίμου των 70.000 ευρώ που εντελώς αδίκως επιβλήθηκε στην αγαπημένη μας ομάδα.

Για το σκοπό αυτό, στις 23/1/2010 εκδόθηκαν 10.000 αριθμημένα κουπόνια αξία 10 ευρώ το καθένα. Η διάθεση το κουπονιών πραγματοποιήθηκε μέσω των καταστημάτων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, των Συνδέσμων του ΑΡΗ, του ΑΡΗΣ FM 92.8, των γραφείων της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους περιμετρικά του Κλ. Βικελίδης στους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ με Παναθηναϊκό (24/1), Ξάνθη (17/2) και Λάρισα (28/2) (δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών με Πανθρακικό (6/2) και Εργοτέλη (14/2)).

Από τα 10.000 αριθμημένα κουπόνια, διατέθηκαν συνολικά τα 8.171 που μεταφράζονται σε έσοδα 81.710 ευρώ, υπερκαλύπτοντας έτσι το επιβληθέν πρόστιμο. Τα 1.829 κουπόνια που δεν διατέθηκαν (προερχόμενα κυρίως από μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, των Συνδέσμων αλλά και απλούς φιλάθλους που ανέλαβαν να διαθέσουν κουπόνια στο εξωτερικό και την επαρχία) καταστράφηκαν ενώπιον της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, η οποία επέβλεψε την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης και επιβεβαίωσε το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε.

Όπως είχε εξαρχής τονιστεί, η διάθεση των κουπονιών δεν ήταν ονομαστική και σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούσε σε μετοχές ενώ δεν είχε και συμψηφιστικό αντίκρισμα ως προς τις συνδρομές των μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ή των μελών των Συνδέσμων. Επρόκειτο για μια διαδικασία η οποία στηρίχθηκε στην καλή πίστη μεταξύ των μελών μιας μεγάλης οικογένειας και απέδειξε ότι ο Αρειανός είναι συνειδητοποιημένος και πρόθυμος να συμπαρασταθεί στο Σύλλογό του ανά πάσα στιγμή και οποτεδήποτε προκύψει ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: