Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Φταίει ο... Χατζηπετρής


Ο τραυματισμός της άτυχης κοπέλας στο ΟΑΚΑ... Το μεσημέρι της Πέμπτης απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, για όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το κατηγορητήριο είναι αρκετά βαρύ για το "τριφύλλι", βασισμένο κυρίως σε δύο τομείς. Τον τραυματισμό της υπαλλήλου εταιρίας σεκιούριτι από μια κροτίδα, αλλά και την επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΟΣΦΠ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, ζήτησαν για την υπόθεση του τραυματισμού της κοπέλας να περιμένουν την ιατρική γνωμάτευση πριν ληφθεί απόφαση. Τονίζοντας για να στηρίξουν το συγκεκριμένο γεγονός ότι δεν υπήρξε ακρωτηριασμός δάχτυλου, αλλά μόνο στο νύχι. Κοινώς ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, όπως υποστήριξαν. Επιπλέον, επισήμαναν πως έκανε λάθος η κοπέλα μια και παρά την εκπαίδευσή της, έπιασε την κροτίδα νομίζοντας ότι είναι καπνογόνο.

Τέλος, για το συγκεκριμένο θέμα, επισημάνθηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού ότι οι "πράσινοι" συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή στην άτυχη γυναίκα, η οποία μια μέρα μετά τον τραυματισμό της πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ.

Όσο για τα επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι η ευθύνη βαραίνει την αστυνομία. Κι αυτό γιατί δεν είχε στο σημείο την δύναμη που χρειαζόταν, επειδή την ίδια στιγμή οι περισσότεροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν σπεύσει στο πάρκινγκ λόγω του ότι υπήρχαν εκεί άτομα με κουκούλες.

Πλέον, μετά την απολογία του Παναθηναϊκού αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Παρά τα όσα υποστήριξα οι «πράσινοι», φαντάζει δύσκολο να αποφύγουν την τιμωρία της έδρας τους. Ποινή που αν τελικά επιβληθεί θα την εκτίσει το «τριφύλλι» την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: