Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μάχη πλέι οφ στην Πυλαία


Φάση από το παιχνίδι Περιστέρι-ΠΑΟΚ... Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (7 μ.μ.) το Περιστέρι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο κλειστό της Πυλαίας. Ο ΠΑΟΚ έχει πλασαριστεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το Περιστέρι διατηρείται στην όγδοη και θα δώσει μάχη για να βρει μία θέση στα επικείμενα πλέι οφ της Α1.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση σχολίασε: "Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες και θέλουμε τη νίκη, για να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε για να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα και η πορεία του δείχνει μία σταθερότητα, αλλά και το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από αυτό που προφανώς ήθελε στο ξεκίνημα της περιόδου. Το έδειξε και με την εκτός έδρας νίκη του στο Μαρούσι, αλλά και από το γεγονός ότι ενισχύθηκε με την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη. Βάλαμε και εμείς στο ρόστερ μας τον Τόμας Ντελινινκάιτις κι αυτό που θέλουμε είναι να τον ενσωματώσουμε γρήγορα στην ομάδα για να μπορέσει να βοηθήσει και να δώσει αυτά για τα οποία τον αποκτήσαμε. Είναι πολύ αξιόλογος παίκτης και όταν θα μπει στο πνεύμα της ομάδας, θα βοηθήσει πολύ.

Ένα θέμα που μας απασχολεί είναι και η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί είχαμε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό και οι διακοπές πάντα κρύβουν κινδύνους, αλλά ελπίζουμε ότι με τη δουλειά που κάνουμε και την προσπάθεια όλων των παικτών θα είμαστε καλά. Περιμένουμε και την παρουσία των φιλάθλων μας, που έχουν καιρό να δουν την ομάδα και με την δική τους συμπαράσταση είμαστε πάντα πιο δυνατοί".

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Ντελινικάιτις από την πλευρά του πρόσθεσε: "Περιμένω με αγωνία να έρθει η στιγμή για να αγωνιστώ για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ από τις αρχές της εβδομάδας, προσπαθώ και με την βοήθεια των συμπαικτών μου να μπω στο κλίμα της ομάδας. Γνωρίζω ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είδα και σε βίντεο κάποια πράγματα για το Περιστέρι, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα. Εάν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο και ακολουθήσουμε οδηγίες του προπονητής μας, θα πετύχουμε το στόχο μας.

Περιμένω με αγωνία να ζήσω και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Γνώρισα για πρώτη φορά τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως αντίπαλος πριν από πέντε χρόνια, έχω μιλήσει όμως και με συμπατριώτες μου που έχουν παίξει στην Ελλάδα, όπως ο Κλέιζα, ο Γιασικεβίτσιους και ο Γιαβτόκας και μου έχουν μιλήσει για την καυτή ατμόσφαιρα που πάντα συναντούσαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και αυτό που θέλω να δω είναι τη διαφορά να έχεις όλο αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου".

Το Περιστέρι θα έχει δύσκολο έργο με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να εξηγεί: "Είναι ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για το Περιστέρι, το οποίο θα προσπαθήσει πολύ να μπει στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος. Έχουμε πει στα παιδιά ότι τα επόμενα πέντε παιχνίδια θα τα παλέψουμε. Το καθένα σαν να είναι τελικός. Τα κοιτάμε ξεχωριστά και το πρώτο είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παρουσιαστούμε επηρεασμένοι από τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι και να βάλουμε στο παιχνίδι μας και τον νεοφερμένο Γκέινς".

Τέλος, ο Λάζαρος Αγαδάκος ανέφερε: "Φτάσαμε στην τελική ευθεία. Από δω και πέρα κάθε αγώνας μοιάζει με αγώνα κατάταξης. Θέλουμε τη νίκη είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Ξέρουμε τις δυσκολίες στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αν και βρισκόμαστε σε ένα μικρό μεταβατικό στάδιο, λόγω της προσθαφαίρεσης παικτών, πιστεύω ότι η ομάδα θα μείνει ανεπηρέαστη, όπως έγινε και με μένα όταν μπήκα σ' αυτήν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: