Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ο Δεδέογλου προσφέρει 45 στρ. για τη Νέα Τούμπα


Το γήπεδο της Τούμπας Ο Θανάσης Δεδέογλου προσφέρει 45 στρέμματα για τη Νέα Τούμπα. Η οικογένεια Δεδέογλου είχε δωρίσει την έκταση στην περιοχή της Πυλαίας για να κτιστεί το Παλατάκι του ΠΑΟΚ και την Πέμπτη, μέσω ραδιοφωνικής του τοποθέτησης, ο Θανάσης Δεδέογλου, μίλησε για νέα προσφορά προς το σύλλογο.

Ο Γιάννης Δεδέογλου, ο αείμνηστος αδερφός του είχε διατελέσει πρόεδρος του "δικεφάλου" και ήταν αυτός που είχε δωρίσει την έκταση για να γίνει μετέπειτα το PAOK Sports Arena.

"Η οικογένειά μου συζητά με προϋποθέσεις την παραχώρηση έκτασης δίπλα στο Παλατάκι", διευκρίνισε ο Θανάσης Δεδέογλου.

Η έκταση που είχε δοθεί για το Παλατάκι ήταν 15 στρέμματα και τώρα γίνεται λόγος για τριπλάσια έκταση και μάλιστα αναφέρθηκε σε εμπορικές χρήσεις και σε χωρητικότητα 35 χιλιάδων θεατών.

"Πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να πειστούμε ότι υπάρχει σοβαρότητα και διάθεση για να προχωρήσουμε στο εγχείρημα", είπε ακόμη.

Πέρα από την προσφορά του Θανάση Δεδέογλου, η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο η Νέα Τούμπα να αντικαταστήσει την υπάρχουσα στον ίδιο χώρο. Κατά συνέπεια, δίνεται προτεραιότητα σε μια λύση που δεν θα μετακινήσει τον ΠΑΟΚ από την φυσική του έδρα, την περιοχή της Τούμπας.

Ωστόσο, η προσφορά του Θανάση Δεδέογλου θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς και με συνέπεια απέναντι σε έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί οικογένεια ευεργετών για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: