Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μπουμπένκο: «Προτιμότερο διετές συμβόλαιο»

Μπουμπένκο: «Προτιμότερο διετές συμβόλαιο»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ανδρέα Παντελή για την ανανέωση της συνεργασίας τους: «Δεν έχω μιλήσει κανονικά για το νέο συμβόλαιο και τα χρήματα που θα πάρω. Είναι πολύ σημαντικό πρώτα από όλα να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα είναι ευχαριστημένοι οι παίκτες. Το επόμενο βήμα είναι το πως θα λειτουργεί η ομάδα γενικότερα. Πάνω από όλα οι παίκτες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος τεχνικός για να συνεχίσει επί του αγωνιστικού και να απαντήσει στο ερώτημα κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, για να απαντήσει: «Ναι, έκαναν πολύ καλή δουλειά οι παίκτες φέτος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία αυτή που κάναμε γιατί ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά βρήκαν τη δύναμη και το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε όλοι μαζί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα».
Σχετικά με το ότι για δεύτερη φορά έρχεται και καταφέρνει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα, ο Μπουμπένκο σχολίασε: «Δεύτερη φορά και φτάνει… Ο Ηρακλής πρέπει να βρει τον τρόπο για να πάει πιο ψηλά και να είναι στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα κερδίζοντας ξανά τον σεβασμό από όλους».
Ερωτηθείς για το αν θα ήταν προτιμότερο ένα συμβόλαιο περισσότερων ετών από το ένα, απάντησε: «Για ένα χρόνο μιλήσαμε, έτσι είπε ο πρόεδρος. Αυτό συζητάμε. Θα σκεφτώ πριν πάρω την απόφασή μου. Με δύο χρόνια πάντως μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά», ενώ για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ξάνθη, υπογράμμισε: «Θα ζητήσω από τους παίκτες να παίξουμε καλή μπάλα, να δείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: