Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μότζι: «Ετοιμαστείτε για βόμβα»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/faf8b74e74558a1f8ee0831a31756ed1_L.jpg?1270748722?1270748722?1270748722Η ιταλική ομοσπονδία θα κάνει έλεγχο για τις συνομιλίες των Μοράτι, Φακέτι, οι δικηγόροι του Μότζι υπόσχονται πλήρη ανατροπή σκηνικού και ο Lucky Luciano προαναγγέλει ότι θα... σκάσει βόμβα! Η δίκη στη Νάπολι για το Calciopoli θα αρχίσει ξανά στις 13 Απριλίου, οι συνήγοροι του πρώην γενικού διευθυντή της Γιουβέντους θα καταθέσουν συνομιλίες παραγόντων της Ιντερ με αρχιδιαιτητές και διαιτητές -λέγοντας μάλιστα ότι οι συνομιλίες που θα δημοσιεύονται θα είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσες- και ο Μότζι σε συνέντευξη του επιτέθηκε σε πολλούς και προανήγγειλε ότι θα σκάσει βόμβα που θα αλλάξει τα πάντα.

«Βλέπετε τι γίνεται; Είναι προφανές σε όλους, πλέον, τι έγινε πριν τέσσερα χρόνια. Μόνο ένας που δε θέλει να το καταλάβει, δεν το καταλαβαίνει. Ολοι μιλούσαν με τους αρχιδιαιτητές και όλοι έκαναν διάφορα. Θα δούμε και θα ακούσουμε ωραία πράγματα από τις 13 Απριλίου κι έπειτα και γι' αυτό θα πρέπει να είστε όλοι προετοιμασμένοι, γιατί όλα αυτά θα οδηγήσουν στην έκρηξη μιας βόμβας που θα φωτίσει ολοκληρωτικά την υπόθεση. Κάποιοι πίστευαν ότι θα κρατούσαν την αλήθεια μακριά, αλλά δε θα τα καταφέρουν», τόνισε αρχικά ο Μότζι και σε ερώτηση σε ποιους αναφέρεται, έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

«Σε αυτούς που το έπαιζαν πάντα αδικημένοι και θύματα. Σε αυτούς που προσπάθησαν να πείσουν ότι είναι οι ηθικοί. Ποιος είναι αναμάρτητος, για να κατηγορήσει εμένα; Βρείτε μου μία συνομιλία μου, έστω μία, στην οποία να μου λέει ο αρχιδιαιτητής ότι θα κερδίσουμε μαζί έναν αγώνα. Επειδή η Ιντερ δεν μπορούσε να κατακτήσει το Scudetto για σχεδόν 20 χρόνια έφταιγα εγώ; Ή μήπως η Μίλαν είναι μόνο τόσο λίγο μπλεγμένη όσο βγήκε το 2006, ώστε να τιμωρηθώ μόνο εγώ και η Γιουβέντους για να παίξουν οι ροσονέρι στο Champions League; Από 13 Απριλίου που θα αρχίσει ξανά η δίκη, θα ακούσουμε πολλά και ενδιαφέροντα. Δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, θα ακουστούν όλα προσεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: