Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ στην Κομοτηνή!

http://www.sport24.gr/ast/cov/rg/rgyriou_b.jpgΣκάουτερ από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο. Επιστρέφει ο Αργυρίου την Παρασκευή το βράδυ, μαζί του θα έρθουν και ο σκάουτερ της Μπλάκμπερν μαζί με τον βοηθό προπονητή του Σαμ Άλαρνταϊς. Η ομάδα του Πανθρακικού φαίνεται πως έχει προσελκύσει τα βλέμματα από πολλές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ομάδες απέστειλαν επίσημο έγγραφο στην ΠΑΕ Πανθρακικός, λέγοντας πως θα ταξιδέψουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό, με σκοπό να δουν νεαρούς παίκτες των "κροκοδείλιων", όπως και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο των "ερυθρολεύκων".

Στο αεροπλάνο της επιστροφής και ο βοηθός προπονητή της Μπλάκμπερν

Αργά το βράδυ αναμένεται πίσω στη χώρα μας ο Ανέστης Αργυρίου, μετά από έξι μέρες παραμονής του στην Αγγλία όπου και έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Μπάκμπερν.

Μαζί του θα έρθουν και ο αρχισκάουτερ των "Ρόδων" όπως και ο βοηθός προπονητή του Σαμ Άλαρνταϊς, για να δουν τον Αργυρίου εν δράσει στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: