Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μικρό πρόβλημα με Βιεϊρίνια

Μικρό πρόβλημα με Βιεϊρίνια

Χωρίς τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Βασίλη Κουτσιανικούλη έγινε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Καβάλα, το οποίο κλείνει αύριο το μεσημέρι.
Οι δυο επιθετικοί είχαν προβλήματα που δεν τους επέτρεψαν να γυμναστούν και αν μεν για τον Βιεϊρίνια το πρόβλημα πιθανότατα σήμερα θα έχει ξεπεραστεί, για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ίσως όχι. Ο Θεσσαλός επιθετικός έχει ένα οίδημα στο πόδι από μια δυνατή μονομαχία στο παιχνίδι με την ομάδα των Νέων, την Τετάρτη και χθες δεν μπορούσε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα. Ισως και σήμερα να απουσιάσει και αυτό θα εξαρτηθεί από την αντίδραση που θα παρουσιάσει το τραύμα του.
Όσο για τον Βιεϊρίνια η κατάσταση του δεν φαίνεται τόσο ανησυχητική και περισσότερο για λόγους προληπτικούς έμεινε εκτός προγράμματος ώστε σήμερα να νιώσει καλύτερα και να προπονηθεί.
Το πρόβλημα θα ήταν αμελητέο αν δεν ήταν απόντες και οι Κριστιάνο, Ιβιτς, οπότε η αντικατάσταση όλων είναι για τον Φερνάντο Σάντος ένα ανοιχτό ζήτημα, για το οποίο πρέπει να βρει λύσεις.
Ετσι όπως φαίνεται θα επιστρατευτούν και ο Εντίνιο και ο Φωτάκης, χωρίς να χάσει την θέση του ο Σορλέν, με τον Πορτογάλο να παίρνει θέση ανάλογα με τις απουσίες που θα έχει η ομάδα και αν αυτή έχει τελικά.

Υπάρχει και ο Μουν

Αν τελικά δεν καταφέρει κανείς από τους δυο να αγωνιστεί την Κυριακή, πράγμα σχετικά απίθανο, τότε υπάρχει και ο Μπράις Μουν, τον οποίο ο κ. Σάντος δοκίμασε στο φιλικό της Τετάρτης σαν δεξιό πλάγιο μεσοεπιθετικό, έχοντας στα μετόπισθεν τον Νίκο Αραμπατζή.
Απόντες είναι έτσι κι αλλιώς πέντε παίκτες, δηλαδή οι Κοντρέρας, Γκαρσία και Σνάουτσνερ, εκτός από τους ήδη αναφερθέντες Ιβιτς και Κριστιάνο. Αυτές οι απουσίες συνιστούν ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη δίνουν την υποχρεωτική ευχέρεια στον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει επιλογές σχηματισμού της ενδεκάδας και με παίκτες οι οποίοι είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.

Η περίπτωση Φιλομένο

Ο Λούσιο Φιλομένο ξαναγύρισε στο πλήρες ομαδικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος από αγωνιστική άποψη για να ενισχύσει την ομάδα. Από φυσική άποψη δεν είναι στο 100% καθώς λείπει από την ομάδα τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Στο φιλικό με την ομάδα των Νέων έδειξε πως είναι έτοιμος ακόμα και για την ενδεκάδα και δεν αποκλείεται να πάρει μέρος ακόμα και στο αρχικό σχήμα. Το πιο πιθανό είναι να μπει στην αποστολή και να χρησιμοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Πάντως ο Αργεντινός που έδειξε έτοιμος, είναι διψασμένος για μπάλα και ο προπονητής του, τον χρειάζεται στην επιθετική γραμμή, για το ενδεχόμενο να βοηθήσει στον τομέα του σκοραρίσματος που είναι το ευαίσθητο σημείο του φετινού ΠΑΟΚ.
Σήμερα (10.30) θα γίνει μια προπόνηση στην Σουρωτή, όπου ο Σάντος θα καταστρώσει τα τελικά του σχέδια σε ότι αφορά το σχήμα με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί απέναντι στην Καβάλα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: