Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μητσιάς: «Τυχερός ο ΠΑΟΚ με Ζαγοράκη-Βρύζα»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο γνωστός τραγουδιστής και φίλαθλος του ΠΑΟΚ Μανώλης Μητσιάς μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την μεγάλη του αγάπη αλλά και για την βράβευση του από τον ΑΣ στην γιορτή του συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή λέγοντας αρχικά: «Είναι τιμή για μένα να με βραβεύει ο Ερασιτέχνης. Είναι πολύ όμορφο αυτό που θα γίνει, γιατί ένα σωματείο πρέπει να έχει και ρόλο στην κοινωνία».
Επίσης τόνισε: «Από τα παιδικά μου χρόνια, στην Χαλκιδική όταν δεν είχαμε τα μέσα που έχουν τώρα οι φίλαθλοι, ερχόμασταν να δούμε κάποιο παιχνίδι και πετούσαμε στον… έβδομο ουρανό. Μέσα από τον ΠΑΟΚ περνάνε μηνύματα στον κόσμο όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο. Αγαπήσαμε την ομάδα μέσα από κάποιους παίκτες που θαυμάζαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο που περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές μάζες, από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου μέχρι έναν εργάτη».
Επίσης υπογράμμισε: «Είμαι άνθρωπος μίας άλλης εποχής, τότε που ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα. Δεν ήταν η ομάδα που είχε τους διαιτητές με το μέρος της, είχε μεγάλους παίκτες, οι οχτώ από τους έντεκα της Εθνικής ομάδας ήταν στον ΠΑΟΚ. Τώρα η ομάδα εξαρτάται από τα λεφτά του κάθε πλούσιου, το χρήμα είναι το μοναδικό στοιχείο που καθορίζει την πορεία της κάθε ομάδας. Ο ΠΑΟΚ όπως και οι άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο Άρης και ο Ηρακλής, δεν έχουν τους μεγαλοεπενδυτές που υπάρχουν στην Αθήνα. Πρέπει να γίνουν ομάδες λαικής βάσης, ο κόσμος είναι ο μεγάλος χορηγός. Η ομάδα πρέπει να εμπνέεται από τον κόσμο, να παίζει για την φανέλα».
Ο κ. Μητσιάς συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλό αυτό με την παρουσία των Ζαγοράκη, Βρύζα, Κονσεισάο. Θεωρώ τυχερό το σωματείο του ΠΑΟΚ που έχει αυτούς τους ανθρώπους στην διοίκηση, ξέρουν την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Πρέπει να λέμε μπράβο στον Ζαγοράκη και τον Βρύζα. Τώρα αν δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό είναι άλλο θέμα, ένας παίκτης απ’ αυτούς κοστίζει όσο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Τα κέντρα αποφάσεων είναι στην Αθήνα. Ποιος σκέφτηκε τα πλέι οφ; Απορώ πως το δέχονται οι ομάδες της Β. Ελλάδος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: