Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δερμιτζάκης: "Πρέπει να δείξουμε πάθος"


Σκεπτικός ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, παραχώρησε την Πέμπτη την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οπως τόνισε οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν το απαιτούμενο πάθος, προκειμένου να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

"Μετά από ολιγοήμερη άδεια επιστρέφουμε και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς την συγκεκριμένη αναμέτρηση την βλέπουμε ως μια γιορτή και πιστεύω πως από αυτό το ματς έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Πρέπει να δείξουμε διάθεση, ζήλο και καθαρό μυαλό", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα ώστε να τους ευχαριστήσουμε που είναι συνέχεια δίπλα μας. Αποτελούν σημαντικό στοιχείο της ομάδας και δεν είναι κάτι που το επισημαίνω εγώ αλλά όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα του Πανθρακικού".

Για τον Ολυμπιακό είπε: "Ο αντίπαλος μας είναι φυσικό ότι επιζητεί τους βαθμούς της νίκης για την δική του προσπάθεια που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα, βάσει του ονόματος και της ιστορίας του. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να κοιτάξουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Παράλληλα μίλησε για τις απουσίες της ομάδας του: "Οσον αφορά τις απουσίες οι Ολίσε, Αρσενίεβιτς και Μαρσέλο είναι τραυματίες οι Μπουσινάκης (κόκκινη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) και Τζόκιτς (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες) είναι τιμωρημένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: