Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Όταν ο Θρύλος νίκησε τον Ντεσάν! (BINTEO)

Κατά διαβολική σύμπτωση ο Ολυμπιακός απέναντι στον αποψινό αντίπαλο προπονητή Ντιντιέ Ντεσάν είχε πανηγυρίσει νίκη με 1-0 σε παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου του 2000 απέναντι στην Βαλένθια.
Όταν ο Θρύλος νίκησε τον Ντεσάν! (BINTEO)
Συνωμοτούν οι συμπτώσεις για τον Ολυμπιακό εν όψει της αποψινής πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στην Μαρσέιγ.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της Μαρσέιγ, η οποία ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις στους λίγο παλαιότερους οπαδούς του Θρύλου, την εποχή, όπου ο νυν τεχνικός της ομάδας της Μασσαλία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βαλένθια.
Συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου του 2000 ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο τς πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είχε θριαμβεύσει με 1-0 στο ΟΑΚΑ των «νυχτερίδων», στον πάγκο των οποίων βρισκόταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και ο Ντιντιέ Ντεσάν ήταν ένα από τα πλέον βασικά και έμπειρα στελέχη της.
Ο τωρινός τεχνικός της Μαρσέιγ, μάλιστα, είχε υποπέσει στο πέναλτι, με το οποίο ο Θρύλος είχε φτάσει στην νίκη, όταν και είχε ανατρέψει τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στο 65' δίνοντας την ευκαιρία στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα και να χαρίσει στον Θρύλο μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές του επιτυχίες.
Μακάρι να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και στην αποψινή κομβική αναμέτρηση του Θρύλου στο «Βελοντρόμ» με θύμα τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή με τα χρώματα των «τρικολόρ»!
Πηγή: katimagiko.gr(κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: