Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρης: «Θα γίνουμε ανταγωνιστικοί»


alexandris

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο προπονητής του Άρη, Βαγγελης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε τόσο για τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ρουντούπις, όσο και για τους στόχους που υπάρχουν στην Ευρώπη, αλλά και για το μέλλον του Άρη.
Για το παιχνίδι με την Ρουντούπις, ο Αλεξανδρής είπε:
«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερη ως τώρα. Σε αυτό βοήθησε και ο Μπόγρης, ο οποίος πήγε την μπάλα κοντά στο καλάθι της Λιθουανικής ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος εγώ και οι συνεργάτες μου από την απόδοση της ομάδας. Κάναμε ελάχιστα λάθη τα οποία τα επισημάναμε μετά το παιχνίδι. Η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια».
Για τους στόχους της ομάδας, ο «Τίγρης» δήλωσε:
«Δεν πρέπει να μας καθησυχάσει αυτή η εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να προκριθούμε. Είναι προφανές πως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στον όμιλο υπάρχουν ομάδες υψηλής δυναμικότητας. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα βελτιωθεί. Αν έρθουν νέοι παίκτες, θα γίνουμε ανταγωνιστικοί.»
Τέλος, εξέφρασε το παράπονο του για καθοδική πορεία του ελληνικού μπάσκετ:
«Βλέπουμε ομάδες στο εξωτερικό με πολλά χρήματα και γεμάτα γήπεδα. Εμείς έχουμε μείνει πίσω. Το μπάσκετ πρέπει να προβληθεί. Θα μπορούσαν να μεταδίδονται τηλεοπτικά 5-6 αγώνες μπάσκετ. Πρέπει να το σκεφτεί αυτό η κρατική τηλεόραση. Έτσι δημιουργείται το φίλαθλο πνεύμα.»


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: