Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προσφυγή ο Κουλουχέρης!!

Προσφυγή κατά του Αρη κατέθεσε ο Θέμης Κουλουχέρης ζητώντας τα δεδουλευμένα του και φυσικά την ελευθερία του.
Προσφυγή ο Κουλουχέρης
Τον δρόμο της δικαστικής οδού επέλεξε ο Θέμης Κουλουχέρης που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται στα πλάνα από το καλοκαίρι. Ο 31χρονος αμυντικός και παλιότερος παίκτης της ομάδας πλέον, επικαλείται μείωση της προσωπικότητάς του, επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά και γιατί συμμετείχε στο δεύτερο γκρουπ προπονήσεων.
Μαζί με την ελευθερία του ο Κουλουχέρης διεκδικεί και τα χρήματα που του οφείλονται από την ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος παίκτης είχε ραντεβού σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο του ΑΡΗ για να συζητήσει το θέμα, αλλά από τις εξελίξεις, φαίνεται ότι είχε πάρει την απόφασή του και φυσικά θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας και τυπικά. Μάλιστα από το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.
Ο Κουλουχέρης πριν από ένα μήνα είχε φτάσει πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Λεβαδειακό που είχε εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά δεν τα βρήκε με τον ΑΡΗ στο οικονομικό και παρέμεινε στην ομάδα, όπως και το καλοκαίρι που παρότι συζητούσε με αρκετές ομάδες δεν βρήκε κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί στο οικονομικό.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: