Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Στο χέρι μας η πρόκριση"

Η "Οδύσσεια" της επιστροφής του Άρη είχε πριν από λίγο τέλος με την αποστολή να "πατά" στη Θεσσαλονίκη.
"Στο χέρι μας η πρόκριση"
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης: «Είναι μία σημαντική νίκη. Καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να κερδίσουμε μέσα στην Ολλανδία».
Η βελτίωση αρχίζει και φέρνει τα αποτελέσματα κάτι για το οποίο ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε: «Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται στο γήπεδο. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ακόμα δεν έχουμε πιάσει το 100% αλλά θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι» ενώ για τα στοιχεία που έδωσαν στον ΑΡΗ τη νίκη: «Η άμυνα ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε τη Ρουντούπις. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα στο κομμάτι αυτό και τα καταφέραμε».
Η αγωνιστική απραξία στην Α1 και η τρίτη αγωνιστική στο Eurocup δημιουργούν μεγαλύτερο διάστημα για να προετοιμαστεί ο ΑΡΗΣ: «Μετά το ρεπό θα μπορέσουμε να δουλέψουμε. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και θα είναι δύσκολα και κρίσιμα αντιμετωπίζοντας καλές ομάδες» ενώ σε προσωπικό επίπεδο υπογράμμισε: «Αρχίζω να βρίσκω τον ρυθμό μου, τα πατήματά μου. Είμαι μέλος της ομάδας και προσπαθούμε όλοι μαζί να δεθούμε ακόμα περισσότερο».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: