Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Δεν χάσαμε, μας... χάσανε"

Στην ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη, τον επόμενο αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά και το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στη Γαλλία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.
"Δεν χάσαμε, μας... χάσανε"
"Δεν χάσαμε, μας... χάσανε. Η δουλειά μου δεν είναι να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Θα έλεγα ότι η διαιτησία ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας.
Είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο διαιτητή. Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, πολύ καλό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλός, στο δεύτερο είχαμε εμείς φάσεις, είχαμε και ένα πέναλτι που χάσαμε.
Θα παίξουμε με δύο απουσίες σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν ήταν του Μάντζιου ή δεν ήταν; Δεν έπεσε μόνος του. Του τράβηξε το πόδι ο Φατί. Το λέω με κατηγορηματικό τρόπο", σχολίασε αρχικά μέσω του "NovaSportFM" ο "μουστάκιας".
Για το ΟΣΦΠ-Μαρσέιγ: "Είναι δύσκολο το παιχνίδι, αν και η Μαρσέιγ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στη Γαλλία, όμως, παρουσιάζεται δυνατή. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να δείξει το καλό του πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα γίνει καλό παιχνίδι και ανοιχτό από τις δύο πλευρές. Και ο βαθμός δεν τον εξυπηρετεί. Η Μαρσέιγ λέει και ο βαθμός μου αρκεί. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι από την πλευρά του Ολυμπιακού".
Για το ματς με ΠΑΟ: "Έχουμε απώλειες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν θα είμαστε πλήρεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: