Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γιαννακίδης: «Να παίζουμε καλό μπάσκετ»


Giannakidis-paninios-2011

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ,τόσο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σολέ, όσο και για τους στόχους της ομάδας.
Για τον αγώνα με αντίπαλο τη Σολέ, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, δήλωσε:
«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Σολέ, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και κάνοντας ότι μας είπε ο προπονητής. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον Τζέι Αρ(Γκίντενς) που αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής».
Για τους στόχους της ομάδας:
«Στόχος μας στην Ευρώπη είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσουμε την τρίτη θέση καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι αχτύπητοι. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ. Αυτό θα συμβεί με τον καιρό. Η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της, κάνοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής. Με τους συμπαίκτες μου δενόμαστε ολοένα και περισσότερο. Σε αυτό βοηθάει και στο ότι βρισκόμαστε και εκτός γηπέδου. Με τον καιρό θα έχουμε καλύτεροι αγωνιστική παρουσία».
Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο προπονητής, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Είναι ο κόσμος του. Ο κόσμος πρέπει να αγαπήσει την ομάδα και το μπάσκετ. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και έχω ζήσει το Παλατάκι με 8.500 χιλιάδες κόσμο. Χρειαζόμαστε το δυναμικό παρών. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: