Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μουρίνιο: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»


Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη 6-2 της Ρεάλ Μαδρίτης, επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ήταν μια τέλεια εμφάνιση από την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τίτο Βιλανόβα.
Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Αυτή ήταν μία τέλεια βραδιά, επειδή οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί και ο κόσμος το διασκέδασε. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να δώσουμε χρόνο σε άλλους, οι οποίοι τον άξιζαν. Πρέπει να δεχθούμε γκολ, δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Είναι καλύτερα να συμβαίνει αυτό, όταν δεν υπάρχει κίνδυνος. Οι παίκτες της Ντιναμό υπεραμύνθηκαν της τιμής τους και για αυτό τα πέτυχαν».
Στην συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε για τον Βιλανόβα, με τον οποίο είχε επεισόδιο στον τελικό του Super Cup Ισπανίας: «Πέρυσι δείξαμε συμπόνια με τον Αμπιντάλ. Προφανώς, το ίδιο συμβαίνει με τον Τίτο Βιλανόβα. Ελπίζουμε πως θα επιστρέψει σύντομα στην ομάδα του και την οικογένειά του. Στις 10 Δεκεμβρίου τον θέλουμε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» υγιή και στον πάγκο της ομάδας του».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: