Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στο "σφυρί" ο Καμενί!!

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κάρλος Καμενί να έχει δηλώσει ανοικτός στο ενδεχόμενο του Ολυμπιακού, ήρθαν και οι εξελίξεις από τη Βαρκελώνη, να καταστήσουν ακόμα πιο πιθανό το σενάριο.
Στο "σφυρί" ο Καμενί
Την Τρίτη το βράδυ, ο Καμερουνέζος πορτιέρο συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει.
Αυτό βέβαια έχει συμβεί υπό την πίεση της διοίκησης της Εσπανιόλ, που θέλει να ωθήσει τον τερματοφύλακα εκτός ομάδας. Ο λόγος είναι πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν θέλει να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα, μιας και εκείνος έχει αρνηθεί την ανανέωση που του έχει προσφερθεί.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, οι Καταλανοί θέλουν να τον βγάλουν στο σφυρί τώρα τον χειμώνα, κάτι που ήδη έχει κοινοποιηθεί στον εκπρόσωπο του παίκτη, Αλεξ Μπονότ. Αρχικά ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα πήγαινε στη Μάλαγα. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις και κάπου εκεί έχει μπλεχτεί και το όνομα του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι πως η Εσπανιόλ δεν μπορεί να αξιώσει πολλά χρήματα, κάτι που όμως φέρεται να κάνει εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ο ίδιος ο τερματοφύλακας.
Οπως και να έχει το ζήτημα, θα φανεί σύντομα το εάν υπάρχει πραγματικά ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πως ο Καμενί θα παραθέσει το ερχόμενο Σάββατο κάτι σαν αποχαιρετιστήριο δείπνο σε έναν σύνδεσμο φιλάθλων της Εσπανιόλ («Σαν Αντριά»), με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: