Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Πάνε Μπρέσια Ταμπάκης και Πετρόπουλος"!

Δεδομένη παρουσιάζεται από τον ιταλικό Τύπο η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπρέσια για την παραχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου και του 20χρονου γκολκίπερ Αλέξανδρου Ταμπάκη!
"Πάνε Μπρέσια Ταμπάκης και Πετρόπουλος"!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «bresciaingol.com» αναφέρει πως η πρώην ομάδα του Παναγιώτη Κονέ έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους «πράσινους» για την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών, αλλά επισημαίνεται πως τις προσεχείς μέρες θα επικυρωθούν τα πάντα στις τελικές διαπραγματεύσεις που θα γίνουν.
Αρχικά, στους «πράσινους» φαίνεται πως βλέπουν πιο θετικά το ενδεχόμενο με τη μορφή δανεισμού μετακίνησής του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος δε φαίνεται πως βρίσκεται και στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πηγές από την Ιταλία αναφέρουν η οψιόν που θα μπει για τον Έλληνα επιθετικό θα είναι περίπου 500.000 ευρώ, ενώ η αμοιβή του Ελληνα φορ θα φτάσει τις 150.000 ευρώ έως το καλοκαίρι. Όσο για τον 18χρονο Ταμπάκη, οι άνθρωποι της Μπρέσια προσφέρουν περί τις 300.000 ευρώ και τον προορίζουν για αντικαταστάτη του 18χρονου Νικόλα Λεάλι που οδεύει προς τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.
Στον Παναθηναϊκό, όμως, θεωρούν ότι ο Ταμπάκης έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, είναι εξελίξιμος και δύσκολα θα τον δώσουν με τα χρήματα αυτά.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: