Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πορνοστάρ αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα στην Τσεχία!!

Η «καυτή» Κλαρίσα Λεόνε λατρεύει το ποδόσφαιρο και οραματίζεται να χτίσει μια υπερδύναμη!
Πορνοστάρ αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα στην Τσεχία
Πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια από τότε που ο κ. Ρουντ Γκούλιτ υποσχόταν ως τεχνικός της Νιούκαστλ «σέξι ποδόσφαιρο». Ο ολλανδός πρώην θρύλος της Μίλαν και των Οράνιε δεν κατάφερε ποτέ να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το σέξι ποδόσφαιρο επιστρέφει, καθώς μια πορνοστάρ από την Τσεχία έχει αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα την οποία ευελπιστεί να μετατρέψει σε υπερδύναμη!
Η Κλαρίσα Λεόνε έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες ερωτικού περιεχομένου ανάβοντας χιλιάδες αντρικές κρεβατοκάμαρες και απ’ ότι φαίνεται σκοπεύει να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των… θυμάτων της αγοράζοντας την Ιντερ Πράγας, μια ομάδα την οποία μετονόμασε σε Ιντερ για χάρη της αγαπημένης της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα τα χρώματα του συλλόγου θα είναι το μπλε και το μαύρο, όπως ακριβώς εμφανίζονται στη φανέλα της νικήτριας του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009.
Η 32χρονη Κλαρίσα τα σκούρα στην προσπάθειά της να στήσει από την αρχή έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, ωστόσο παραδέχτηκε ότι μερικοί φίλοι της σε καίρια πόστα βοήθησαν να «τρέξουν» λίγο πιο γρήγορα οι εξελίξεις: «Ευτυχώς είχα τη βοήθεια που χρειαζόταν σε μερικές σημαντικές στιγμές. Νομίζω ότι ο σύλλογος θα αποκτήσει σύντομα πολλούς οπαδούς. Θέλω να αποτελέσουμε μια ανανεωτική πνοή για το ποδόσφαιρο της Τσεχίας».
«Λατρεύω τη δουλειά μου στα στούντιο, ωστόσο το όνειρό μου ήταν πάντα το ποδόσφαιρο και αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη απόλαυση» είπε η τσέχα σεξοβόμβα. «Ελπίζω όσοι θαύμαζαν τη δουλειά μου στον χόρο του πορνό, να με ακολουθήσουν και στο ποδόσφαιρο» συμπλήρωσε η Κλαρίσα, η οποία σημειωτέον δεν είναι η μοναδική γυναίκα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο προερχόμενη από τον κόσμο της ερωτικής διασκέδασης.
Όπως είναι γνωστό το μοντέλο του Playboy Σίμπιλ Ντάνινγκ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να αποκτήσει την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας Σέφιλντ Γουέντσντεϊ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε μια αγγλική ομάδα με ισχυρή οπαδική βάση και σημαντικές προοπτικές και η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ είναι μια τέτοια περίπτωση».
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: