Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κι αν ο Μάρκο κάνει του… κεφαλιού του;

O χρόνος συμμετοχής του στον Ολυμπιακό δεν είναι αυτός που θα ήθελε, όμως ο Μάρκο Πάντελιτς, όποτε σκοράρει, οι "ερυθρόλευκοι" δεν χάνουν.
Κι αν ο Μάρκο κάνει του… κεφαλιού του;
Με τον Ράφικ Τζεμπούρ στο ρόστερ, ο συνδυασμός γίνεται... εκρηκτικός.
Ο Σέρβος όταν ήρθε στην Ελλάδα αποτέλεσε μια τεράστια μεταγραφή για τους Πειραιώτες. Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, αφού δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, όποτε του δίνεται η ευκαιρία και σκοράρει, τότε η ομάδα του δεν έχει ηττηθεί ποτέ!
Πιο συγκεκριμένα, από τότε που πήρε μεταγραφή στο λιμάνι, έχει σημειώσει 10 τέρματα. Σε αυτούς τους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αναλυτικά τα ματς που έχει σκοράρει:
ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ 2-1
Στον τελευταίο αγώνα που ο Πάντελιτς βρήκε δίχτυα ήταν κόντρα στην Ξάνθη στο Καραϊσκάκη στις 18/09/11, της οποίας κι επικράτησε με σκορ 2-1. Το τέρμα που σημείωσε στο 87' έφερε το ματς στα ίσια, αφού οι Ακρίτες είχαν προηγηθεί στο ματς.
ΟΣΦΠ-ΑΕΛ 6-0
Το πέμπτο γκολ στην ευρεία νίκη επί της Λάρισας με σκορ 6-0, σημείωσε ο Σέρβος στις 17/4/11, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" μέχρι να βρουν στο δρόμο τους τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν.
ΟΣΦΠ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0
Στις 6/3/11 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Εργοτέλη, αλλά αποδεικνύεται κακός οικοδεσπότης, αφού επικράτησε με σκορ 3-0, με τον Πάντελιτς να σημειώνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
ΟΣΦΠ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-2
Οι Πειραιώτες νίκησαν τον Πανσερραϊκό στις 15/1/11 με σκορ 4-2. Σε αυτό το ματς, ο στράικερ των "ερυθρολεύκων" πετυχαίνει δύο τέρματα.
ΟΣΦΠ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0
Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο 33χρονος επιθετικός στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή με σκορ 2-0. καθώς σημείωσε το δεύτερο γκολ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΣΦΠ 0-2
Με γκολ του Πάντελιτς είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα κόντρα στην Εργοτέλη στην Κρήτη (2-0), 10 περίπου λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Ο Νταβίντ Φουστέρ με γκολ στις καθυστερήσεις έκανε το 2-0.
ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-0
Στις 6/11/10 ο Σέρβος πετυχαίνει το τέταρτο γκολ των Πειραιωτών στη νίκη τους επί του Πανιωνίου με σκορ 5-0. Το τέρμα σημείωσε στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ -ΟΣΦΠ 0-1
Με γκολ του Πάντελιτς, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη για τον θεσμό του Κυπέλλου με σκορ 1-0 στις 3/11/10. Το τέρμα σημείωσε τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
ΟΣΦΠ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0
Τον... χορό των γκολ άνοιξε ο επιθετικός του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μιας και νίκησε τους Αρκάδες με σκορ 3-0.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΣΦΠ 0-1
Το πρώτο γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στις 19/9/10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Σέρβος χάρισε το "τρίποντο" της νίκης στους Πειραιώτες καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0).
Η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Ράφικ Τζεμπούρ...
Βέβαια για να νικήσει ο Ολυμπιακός τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, δεν χρειάζεται να βάλει οπωσδήποτε τον 33χρονο άσο, αφού ο Τζεμπούρ "πυροβολεί" όποιον αντίπαλο βρει μπροστά του. Χαρακτηριστικό είναι πως στους τελευταίους έξι αγώνες, έχει σημειώσει ισάριθμα γκολ σε οποιαδήποτε διοργάνωση.
Αναλυτικά τα τελευταία παιχνίδια που έχει σκοράρει ο Τζεμπούρ:
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1
Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Αλγερινός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο (19/11), με το οποίο ο Ολυμπιακός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ 2-3
Το σκορ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" άνοιξε ο Τζεμπούρ κόντρα στον Άρη στις 5/11/11. Τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε των "κιτρίνων" με σκορ 3-2.
ΟΣΦΠ-ΟΦΗ 2-2
Επίσης είχε ανοίξει το σκορ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΟΦΗ στις 29 Οκτωβρίου του 2011. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠ 0-3
Τη σφραγίδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι έβαλε ο 27χρονος επιθετικός στο ματς των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον Πανιώνιο. Στον συγκεκριμένο αγώνα, οι Πειραιώτες πήραν την νίκη με σκορ 3-0, με τον Αλγερινό να σκοράρει δύο φορές.
ΟΣΦΠ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-1
Μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ είχε πετύχει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με σκορ 3-1. Ο Ράφικ Τζεμπούρ πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με το οποίο κάνει το 2-1 και της δίνει εκ νέου το προβάδισμα. Τελικό σκορ 3-1.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: