Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εγκρίθηκε η μεταβίβαση μετοχών του Παππά σε Supporters!!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την Τρίτη (22/11) την μεταβίβαση των μετοχών του μεγαλομετόχου Πέτρου Παππά στους Supporters. Ποιοι είναι οι νέοι μέτοχοι.

Εγκρίθηκε η μεταβίβαση μετοχών του Παππά σε Supporters
Η "επιχείρηση" απεμπλοκής του Πέτρου Παππά από τα διοικητικά της ΑΕΚ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η μεταβίβαση των μετοχών του πρώην μεγαλομετόχου της Ένωσης, επικυρώθηκε από την ΕΕΑ.
Την ώρα που μέλη της διοίκησης, φέρονται να ψάχνουν το καλύτερο δυνατό για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, οι Supporters έγιναν μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις μετοχές του κ. Παππά να μοιράζονται σε μέλη της εταιρείας.
Οι νέοι μέτοχοι
Το μετοχικό ποσοστό του Πέτρου Παππά θα μοιραστεί σε 15 φυσικά πρόσωπα μέλη της εταιρείας Supporters και από εκεί και πέρα (και εδώ είναι το κλειδί) εφόσον προχωρήσει ομαλά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει διασπορά των μετοχών και αυτά τα ποσοστά θα πέσουν.
Δηλαδή το ποσοστό (10,26%) που θα πάρει ο καθένας από τους: Μάκη Κασνακίδη (εκπρόσωπο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στο Λονδίνο), Άγγελο Γιόκαρη (ιδιοκτήτη κατασκευαστικών εργοληπτικών έργων) Γιώργο Γρυσμπολάκη (διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Δάβαρη), Ιωάννη Μπαϊλάν (γενικό γραμματέα στην εταιρεία BEKO LAB INC DS του αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας), Σοφοκλή Ρόβη (πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία ROVINVEST) ...θα μειωθεί στο 2,56%.
Το σίγουρο είναι πως πλέον οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναλαμβάνουν ένα τεράστιο βάρος για το μέλλον της ομάδας και θα είναι υπόλογοι στον κόσμο της ομάδας σε περίπτωση που τα πράγματα... στραβώσουν. Η ευθύνη πλέον είναι στα χέρια τους
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: