Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Βίγια του Ολυμπιακού ο Μιραλάς!"

Με τις τρίπλες του και την ταχύτητά του έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Ευρώπη ο Κέβιν Μιραλάς. Το περιοδικό της UEFA για το Champions League αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού, συγκρίνοντας το στυλ του με του Βίγια! "Έχει το ταλέντο να διαλύσει κάθε άμυνα"...
"Βίγια του Ολυμπιακού ο Μιραλάς!"
"Ο ταχύτατα ανερχόμενος επιθετικός έχει το ταλέντο να διαλύσει κάθε άμυνα. Είναι ένα προϊόν του βελγικού συστήματος ακαδημιών ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, έβαλε 14 γκολ πέρσι και ήταν πίσω μόνο από τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ελληνικό πρωτάθλημα", αναφέρει αρχικά το άρθρο και συνεχίζει:
"Ο 24χρονος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σεντ Ετιέν, αλλά το περασμένο καλοκαίρι έγινε μόνιμα παίκτης του Ολυμπιακού. Έκανε όνομα στη Λιλ μαζί με τον άλλο μεγάλο αστέρα της χρυσής γενιάς του βελγικού ποδοσφαίρου, Αζάρ. Κατά προτίμηση είναι κεντρικός επιθετικός και μοιάζει με τον Νταβίντ Βίγια στη κίνησή του και φυσικά στο ότι έχει αναγκαστεί να παίζει στα άκρα για να χωρέσει ο Τζιμπούρ, που επίσης έχει ξεχωρίσει".
"Η εργατικότητά του έχει βελτιωθεί, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου την ικανότητά του να κάνε σόου. Κάνει κόλπα, έχει έξυπνη κίνηση και δοκίμασε τον αμυντικό της Άρσεναλ, Περ Μερτεζάκερ, στη 2η αγωνιστική των ομίλων. Με 22 συμμετοχές στην Εθνική Βελγίου, ο Μιραλάς είναι δίχως αμφιβολία ένας παίκτης για το μέλλον", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: