Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Αφιερώνω το βραβείο σε συμπαίκτες και κόουτς"


Ο Τζέι Αρ Γκίντενς ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς με την Σολέ και δικαίως αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής του Eurocup. Ο Αμερικανός άσος παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport 103 FM", στην οποία μίλησε:
Για το βραβείο του MVP: "Αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι, είμαστε ομάδα, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Eurocup".

Για την εμφανισή του απέναντι στην Σολέ: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάποιες φορές χρειάζεται να πάρω περισσότερα ριμπάουντ και κάποιες άλλες να πάρω περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Προσπαθώ να παίξω το μπάσκετ που ξέρω, κάποιοι είτε πας καλά, είτε δεν πας θα μιλήσουν. Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου ευατό και να κάνω αυτό που ξέρω".



Για την συνέχεια στο Eurocup: "Ξέρουμε ότι η Κίμκι είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Καθημερινά όμως εμείς μαθαίνουμε καλύτερα τα συστήματα του προπονητή, πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε στον επόμενο γύρο".



Για τους τραυματισμούς που έχουν "χτυπήσει" το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και αν μπορεί να ανταποκριθεί σε νέο ρόλο μέσα στην ομάδα: "Για αυτό ζω, για αυτό ξυπνάω κάθε μέρα, για να δείξω και νέες πτυχές του ευατού μου. Τώρα αυτή την στιγμή κάνουμε θεραπεία με τον Ρασάντ (σ.σ. Ράιτ), ώστε και αυτός να πάει καλύτερα στο μέλλον. Ο Ρασάντ είναι ένας από τους καλούς μου φίλους στην ομάδα, έχει τεράστιες εμπειρίες και με βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι έτοιμος να του μεταδώσω την ενέργειά μου αν χρειαστεί".



Για την "κόντρα" με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ντιόντε Κρίστμας, το Σάββατο (26/11) στον αγώνα με το Ρέθυμνο: "Νομίζω ότι είμαι έτοιμος και αισιόδοξος να παίξω καλά απέναντι σε οποιοδήποτε επαγγελματία αντίπαλο".



Για την... τρέλα των οπαδών του "Δικεφάλου": "Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρελοί, μου αρέσει αυτό γιατί και εγώ είμαι τρελός. Εχω δει videos από το ΠΑΟΚ-Αρης, ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Εμείς τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο για να του δώσουμε ακόμη ένα show!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: