Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μία μεγάλη ταινία, για έναν μεγάλο προπονητή!!

Ο Σακίλ Ο' Νιλ προέτρεψε όλο τον κόσμο -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter- να αγοράσουν το ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τη ζωή του σπουδαίου προπονητή, Ντέιλ Μπράουν, με τίτλο "Man in the Glass: The Dale Brown Story".
Μία μεγάλη ταινία, για έναν μεγάλο προπονητή!
Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ "Man in the Glass: The Dale Brown Story" ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 και αφηγείται την συναρπαστική ιστορία του επί χρόνια προπονητή του LSU, Ντέιλ Μπράουν από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Το καστ αποτελείται από τους Μάθιου Μακόναχι, Σακίλ Ο'Νιλ, Τζον Γούντεν, Τιμ Μπράντο, Ντικ Βιτάλι, Ντικ Γκρέγκορι και πολλούς άλλους.
Ο Ντέιλ Μπράουν ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε εντελώς τυχαία τον Σακίλ Ο'Νιλ. Στο πλαίσιο ευρωπαϊκής τουρνέ που έκανε το 1985, βρέθηκε σε μία στρατιωτική βάση στη Δυτική Γερμανία. Εκεί αντίκρυσε τον θηριώδη τύπο (!). Αμέσως τον πλησίασε και τον ρώτησε: "Πόσο καιρό υπηρετείς, γιε μου;" και ο νεαρός τότε Σακίλ απάντησε: "Είμαι πολύ μικρός κύριε. Μόλις 13 ετών". "Και τι κάνεις εδώ; Μάζεψέ τα και έλα μαζί μου!", του είπε έκπληκτος. Και κάπως έτσι έγινε η γνωριμία τους...
Για να μάθετε περισσότερα, αγοράστε το ντοκιμαντέρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: