Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Καλή διάθεση υπάρχει...!!

Η συνάντηση των παραγόντων του ΠΑΟΚ στο υπουργείο Οικονομικών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Ο υφυπουργός Παντελής Οικονόμου και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για τις συγκεκριμένες προτάσεις της ΠΑΕ.
Καλή διάθεση υπάρχει...
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο και τους τρεις παράγοντες του ΠΑΟΚ (Ζαγοράκη – Δ. Σαχπατζίδη- Κατσαρή) υποδέχθηκε –όπως αναμένονταν- ο υφυπουργός Παντελής Οικονόμου. Μαζί του ήταν και άλλα στελέχη – φοροτεχνικοί του υπουργείου- που έπρεπε να ακούσουν τις συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες είχαν να καταθέσουν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ.
Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν ο κ. Οικονόμου και οι συνεργάτες του αντιλήφθηκαν το θέμα που προκύπτει και τους τρόπους που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτείνει ώστε αυτό να τακτοποιηθεί. Έδειξαν καλή διάθεση, αλλά… μέχρι εκεί.
Περισσότερα κανείς δεν μπορεί να πει για μία υπόθεση που θα έχει ενδιαφέρον μόνο όταν προκύψει οριστικό αποτέλεσμα. Για να γίνει κάτι τέτοιο οι δύο πλευρές θα πρέπει να συναντηθούν εκ νέου.
Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο του χρέους του (περίπου 12 εκατομμυρίων) βασιζόμενος στην ρύθμιση Ορφανού, ζητώντας όμως και μεγαλύτερο διάστημα αποπληρωμής.
Αυτό είναι το ένα βασικό μέρος του σκεπτικού που θέλουν να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, οι οποίοι περιμένουν τις απαντήσεις των στελεχών του υπουργείου για να φανεί αν πρέπει και αν χρειάζεται να κάνουν και άλλες αντιπροτάσεις…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: