Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βοσνιάδης: «Εμείς παίζουμε με πράσινες φανέλες»


vosniadis

Για τη δύσκολη πρόκριση επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το κύπελλο, αλλά και το θέμα που έχει προκύψει για τις συζητήσεις της διοίκησης της ομάδας του με τον Γιώργο Ξενίδη για πιθανή συγχώνευση με τον Ηρακλή, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής των «πρασίνων»

Για τον αγώνα στην Καλαμαριά:

Ήταν μια πολύ δύσκολη πρόκριση, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων όμως στο δεύτερο μέρος μας πίεσε, θα μπορούσε να γυρίσει το αποτέλεσμα και είχαμε αρκετή τύχη. Ποντάραμε στο ότι λόγω έλλειψης ρυθμού του αντιπάλου μετά το 75′ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε χάρη σε ενέργεια ενός παίκτη μας, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα στην οποία γίνεται καλή ομάδα και μια σκληρή έδρα».
Για το πρωτάθλημα της Football League τόνισε:

«Χωρίς επίσημα παιχνίδια δε γίνεται, δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα και ευτυχώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το επίπεδο έχει πέσει σε σχέση με άλλες χρονιές, λόγω των πολλών ομάδων που ήρθαν από την παρακάτω κατηγορία. Δεν ξέρω πόσο μπορούν αυτές οι ομάδες να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικές. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε από τις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά δεν μπορούμε να κρίνουμε για το πού μπορεί να οδηγηθεί το πρωτάθλημα».
Για τους στόχους της Αναγέννησης υπογράμμισε:
«Ήρθαμε με βασικό στόχο για να μείνουμε στην κατηγορία. Μετά από 30 χρόνια επέστρεψε στο επίπεδο αυτό η ομάδα μας, είναι νεοφώτιστη, με όλα τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν για όλες τις ομάδες, διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι συμφωνίες με την τηλεόραση, τον ΟΠΑΠ και τις επιχορηγήσεις. Αν η ομάδα βρει την ηρεμία της, έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το στόχο που είναι να απεμπλακεί όσο πιο νωρίς γίνεται από τις περιπέτειες του υποβιβασμού».
Τέλος, ο κ. Βοσνιάδης ρωτήθηκε και για το θέμα των ημερών περί συγχώνευσης με τον Ηρακλή και απάντησε:
«Είναι κάτι που αναφέρεται παντού, εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές δεν ξέρουμε κάτι. Δε μας απασχολεί το θέμα αυτό, εμείς είμαστε Αναγέννηση Επανομής και παίζουμε πράσινες φανέλες και έτσι πιστεύουμε ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν υπάρξει κάτι άλλο και μπορεί να γίνει κάτι άλλο από το νόμο, είναι δουλειά άλλων. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στυνηρείται αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή, όταν ο πρόεδρος δεν τα επιβεβαιώνει, ούτε ο Ηρακλής. Εμείς είμαστε η Αναγέννηση Επανομής και έτσι πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι τέλους».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: