Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Παγκόσμιο φαινόμενο η Εθνική!

Η μόνη ευρωπαϊκή εθνική ομάδα που παραμένει αήττητη μετά το περυσινό καλοκαίρι είναι η «γαλανόλευκη», ενώ αν διατηρηθεί και απόψε με τη Ρουμανία τότε διεκδικεί από τους Ιάπωνες το ρεκόρ όλης της υφηλίου!
Παγκόσμιο φαινόμενο η Εθνική!
Τα 17 διαδοχικά παιχνίδια που έχει συμπληρώσει δίχως ήττα η Εθνική μας ομάδα εκτός από εθνικό ρεκόρ αποτελούν και αξιοσημείωτο επίτευγμα και πέρα από τα στενά ελληνικά σύνορα. Μετά το τέλος της εποχής Ρεχάγκελ, με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, το... τιμόνι του «γαλανόλευκου» Πειρατικού πέρασε στα χέρια του Σάντος ο οποίος με ξεκίνημα τη φιλική νίκη στο Βελιγράδι τον Αύγουστο του 2010 με τη Σερβία συνεχίζει αήττητος σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια!
Εκτός όμως από την Εθνική μας που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2012 παίρνοντας αήττητη την πρόκριση για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, αήττητες τερμάτισαν και οι Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία. Όλες όμως, σε αντίθεση με την Ελλάδα, έκαναν τουλάχιστον μία ήττα έκαστη στα φιλικά ματς αυτού του διαστήματος, γεγονός που καθιστά τη «γαλανόλευκη» τη μοναδική ομάδα που διατηρεί ελπίδες να βρεθεί στα τελικά αήττητη και από τις 16 φιναλιστ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: