Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι σούπερ συνεργασίες και ο Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απογοητεύει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι παίκτες του έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Απόδειξη τα εξαιρετικά γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής.
Οι σούπερ συνεργασίες και ο Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Το ταλέντο κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ περισσεύει με τον κόσμο να παραπονιέται γιατί δεν το παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο πιο συχνά. Όταν το έκαναν, όμως, ανάγκασαν τους πάντες να τους χειροκροτήσουν. Ιδιαίτερα όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από εξαιρετικές συνεργασίες και σόλο του Βιεϊρίνια.
Δέκα είναι συνολικά τα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:
1η Βιεϊρίνια
Με τον γνωστό τρόπο, ο Πορτογάλος παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής, κάνει μια πολύ όμορφη ντρίπλα και με δυνατό σουτ στη γωνία ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Το πόδι - κεραυνός του Βιεϊρίνια έκανε πάλι τη διαφορά...
3η Αθανασιάδης
Ο Βιεϊρίνια δέχεται τη βαθιά μπαλιά, κοντρολάρει με εντυπωσιακό τρόπο παρά την πίεση των αμυντικών του Πανιωνίου και με τακουνάκι δίνει την ασίστ στον Αθανασιάδη που με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου. Σπουδαίο γκολ.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2 3η Αγωνιστική Superleague... by arlekintv

4η Αθανασιάδης
Απέναντι στην ΑΕΚ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και το δεύτερο γκολ ήταν η καλύτερη στιγμή του. Ο Ετό με τον Σαλπιγγίδη έχουν μια απίστευτη συνεργασία στη δεξιά πλευρά με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την πάσα του διεθνή επιθετικού, να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή δίνει την μπάλα στον Αθανασιάδη που με πλασέ πετυχαίνει το γκολ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0 Superleague 4η Αγωνιστική... by arlekintv

7η Παπάζογλου
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Λάζαρ δίνει τη μεγάλη του κλάση και με μία σπουδαία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρίσκει τον Παπάζογλου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Αρης-ΠΑΟΚ 1-1 7η Αγωνιστική Superleague 2011-2012 by arlekintv

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: