Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μαθήματα αποφυγής πίεσης!!

Δεν είναι κανένας χθεσινός ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ξέρει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Έχει περάσει όλη του τη ζωή στα γήπεδα και προέρχεται από μια προπονητική σχολή, την πορτογαλική, η οποία είναι της ίδιας κλάσης με την ισπανική.
Μαθήματα αποφυγής πίεσης
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φιλοδοξεί να πάρει το... σκαλπ του Ερνέστο Βαλβέρδε στην σκακιέρα του "Καραϊσκάκη". Τα μαθήματα που κάνει στους παίκτες του και θα συνεχίσει να τα κάνει μέχρι την παραμονή του ντέρμπι, είναι μαθήματα για να αποφύγουν να πέσουν στην παγίδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η πίεση ψηλά του Ολυμπιακού "πνίγει" τον αντίπαλο και ο Ζεσουάλδο πιστεύει πως αν η ομάδα του καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το σκόπελο, θα βρεθεί πολύ κοντά στο αποτέλεσμα που θέλει.
Αν οι μπαλιές από την άμυνα περάσουν γρήγορα και σωστά μπροστά, οι Λέτο, Κουίνσι και Ζεκά, οι οποίοι θα συγκλίνουν προς τον άξονα, θα έχουν την δυνατότητα στον ανοιχτό χώρο να πιάσουν στον ύπνο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού που βγαίνει να πιέσει στη σέντρα. Με την ταχύτητα που διαθέτουν οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές.
Τι μένει για τον Ζεσουάλδο; Να το δει αυτό να περνάει από τη θεωρία στην πράξη...


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: