Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Στο Δ.Σ. της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσουν όλα"

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε για τον διορισμό της δίοικησης στον ΠΑΟΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ, καθώς και για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ.
"Στο Δ.Σ. της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσουν όλα"
Αναλυτικά όσα είπε το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον "Libero 107,4":

Για την καθυστέρηση έκδοσης της διοίκησης:

«Όλο ήταν θέμα δικαστηρίων. Από την στιγμή που δεν πείραμε προσωρινή διαταγή αναγκαστήκαμε να πάμε σε λύση τακτικής διαταγής. Αυτό διήρκησε περίπου 20 μέρες. Μάλιστα αυτό με την τακτική ξανα έγινε πριν λίγο καιρό και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πάντως εμείς τόσα χρόνια πέρναμε προσωρινή διαταγή απλά φέρος μας είπαν πως πρέπει να πάρουμε τακτική».
Το πρόβλημα που υπήρχε όσο δεν έβγαινε απόφαση:

«Το πρόβλημα ήταν πως κανένας μέσα στην ΠΑΕ δεν είχε δικαίωμα υπογραφής με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα και στο θέμα των χρημάτων καθώς δεν μπορούσαμε όχι μόνο να δώσουμε χρήματα άλλα ούτε καν να παραλάβουμε. Π.χ. είχανε μπει στον λογαριασμό της ομάδας λεφτά από την δόση της Νόβα αλλά από την στιγμή που δεν είχε κανένας μας δικαίωμα υπογραφής δεν μπορούσαμε να τα σηκώσουμε».
Τα σχέδια της διοίκησης:

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να γίνει ένα επίσημο Δ.Σ. έτσι ώστε να μοιραστούν οι ρόλοι του καθενός και έπειρα ο καθένας να ξεκινήσει να δουλεύει από το πόστο του. Το Δ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα».
Για τον αν κρίθηκε το έργο του ως επιτυχημένος σε σχέση με των άλλων στην προηγούμενη διοίκηση για αυτό και έμεινε και στην νέα:

«Όχι. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό που κάνανε, αφιέρωσαν πολλές ώρες έτσι ώστε να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Όλων το έργο ήταν επιτυχημένο. Απλά ίσως επειδή εγώ είχα ειδικό ρόλο στην διοίκηση καθώς ήμουν ο συνδετικός κρίκος της ΠΑΕ με τον κόσμο για αυτό τον λόγο ίσως και να με κράτησαν και στην νέα διοίκηση. Πάντως όλοι πετύχανε σε αυτό που τους είχε αναθέσει ο πρόεδρος».
Για το θέμα με τα οικονομικά στην ΠΑΕ και για τις οφειλές προς τους παίκτες:

«Δεν ξέρω αν η ομάδα χρωστάει πολλά στους παίκτες. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως τόσο καιρό δεν μπορούσαν να γίνουν πληρωμές καθώς δεν είχαμε το δικαίωμα όχι μόνο να δώσουμε αλλά ούτε και να πάρουμε χρήματα όπως είπα και στην αρχή. Άρα δεν μπορούσαμε να τους πληρώσουμε. Από αύριο όμως θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές και έτσι ένα μέρος από τα οφειλούμενα ως προς αυτούς θα καλυφθει».
Για τον αγώνα με την Τότεναμ αναφορικά με τα εισιτήρια:

«Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 2000. Από αυτά είναι τα 1817 για την κερκίδα στο πέταλο όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενώ περίπου αλλά 130-140 είναι για τα επίσημα και για αυτούς που θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας. Από αυτά τα 1817, τα 1250 θα μοιραστούν στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε προς τις ανάγκες της ΠΑΕ, δηλαδή χρυσά διαρκείας, ποδοσφαιρικό τομέα, σουίτες, χορηγούς, Α.Σ. κτλ.
Πάντως τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα. Η ζήτηση φτάνει τις 6000. Ζητήσαμε κι άλλα εισιτήρια αλλά πάντα μας απαντούσαν αρνητικά. Πάντως υπάρχει και ένα μικρό παραθυράκι το οποίο είναι το εξής: Οι φίλοι της Τότεναμ που έχουν διαρκείας μπορούν με μία κάρτα που έχουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέχρι και την τελευταία μέρα. Εφόσον δεν πουληθούν αυτά τα εισιτήρια ίσως υπάρξει η ευκαιρία να δοθούν σε όσους βρεθούν εκεί χωρίς εισιτήριο. Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει. Πάντως προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο να καταφέρουμε κάτι. Ακόμα και την βοήθεια ου προξενείου μας στην Αγγλία ζητήσαμε».
Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την νέα διοίκηση:

«Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Είμαστε μια οικογένεια και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας».
Αν αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα έχει διοίκηση πρωτοδικείου ο ΠΑΟΚ:

«Μακάρι να έρθει επενδυτής και να γίνει μια αιρετή διοίκηση, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα. Άλλωστε έσοδα έχει η ομάδα, απλά θέλει το κάτι παραπάνο».
Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών:

«Είχαμε φτάσει κάποια στιγμή πολύ κοντά στο να πετύχουμε κάτι, ωστόσο με τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς με αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: