Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ανταρσία ο Μακούν στην εθνική!!

Πρωτοπαλίκαρο μαζί με τον Ετό!
Ανταρσία ο Μακούν στην εθνική!
Πρωταγωνιστικό ρόλο στο …αντάρτικο που ξέσπασε στις τάξεις της εθνικής Καμερούν φέρεται να έχει ο Ζεάν Μακούν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού - μαζί με τους Ετό, Σονγκ, Καμενί και Ενόχ - αξίωσαν το ποσό των 30.000 δολαρίων από την ομοσπονδία της χώρας, η οποία τους είχε υποσχεθεί το συγκεκριμένο ποσό αν συμμετάσχουν στην αποστολή για το διεθνές τουρνουά "LG Cup" με αντίπαλο την Αλγερία.
Μάλιστα, τα Μέσα του Καμερούν υποστηρίζουν ότι ο Μακούν και ο Ετό μετέβησαν στο Παρίσι και τόνιζαν πως δεν προτίθενται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο φιλικό.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Ραουράουα, προειδοποίησε τους δύο ποδοσφαιριστές πως αν δεν επιστρέψουν στην αποστολή, τότε θα τους καταγγείλει στη FIFA και κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.
Ωστόσο, ο Μακούν και ο Ετό απάντησαν πως αδιαφορούν για τις όποιες συνέπειες και δεν πρόκειται να επιστρέψουν.
Οι διαπραγματεύσεις με τις δύο πλευρές διήρκησαν μέχρι αργά το βράδυ, όμως έπεσαν στο κενό και ο Μακούν θα τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: