Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Καλαιτζίδης: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στη Σούπερλιγκα»


images

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στο ‘Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαιτζίδης ο οποίος για μία ακόμα φορά ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι η επιστροφή στη Σουπερλίγκα. «Δεν θα μπορούσε ο στόχος μας να ήταν διαφορετικός. Οι
ομάδες που βρέθηκαν στη Σούπερλιγκα θέλουν να ξαναζήσουν τις ίδιες εμπειρίες.Το να το ομολογείς ότι κυνηγάς το προσδοκόμενο που είναι η κατάκτηση μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων , δεν είναι κακό. Αντίθετα είναι καλό και δημιουργεί και υποχρεώσεις και ευθύνες.
Βάζοντας τον πήχη ψηλά αυτομάτως όλοι συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια οφείλουν όλοι να προσπαθήσουν να είανι καλύτεροι. Έτσι δεν είναι κακό να καταθέτερις αυτό που επιθυμείς και να εργάζεσαι προς αυτή την κατεύθυνση».
Για το αν η ομάδα είναι στο επιθυμητό επίπεδ ο κ.Καλαιτζίδης επισήμανε: «Βεβαίως και είναι στο επίπεδο που επιθυμούμε όλοι. Όταν κάθε ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος και δίνει τον καλύτερο του εαυτό κάθε φορά και συνεισφέρι στην ομάδα το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό. Προσπαθούμε μέσα από την καθημερινή εκπαίδευση να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. »
Για το αν οι τρεις νίκες στο πρωτάθλημα έχουν σκορπίσει αισιοδοξία στην ομάδα της Βέροιας ο κ.Καλαιτζίδης είπε: » Πράγματι υπάρχει πνευματική διαύγεια ,ψυχική εφορία και είναι καλύτερο εάν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις».
Παράλληλα ο κ.Καλαιτζίδης αναφέρθηκε και στο θέμα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου: » Αυτό που όλοι ευαγγελιζόμαστε, ότι, δηλαδή, αγαπάμε το ποδόσφαιρο, εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται. Είδαμε μάρτυρες , καταθέσεις , που βγήκανε στο φώς, αλλά περίμενα από τους κρατούντες που προστατεύουν το ποδόσφαιρο να είχαν πάρει άλλες αποφάσεις. Θεωρώ ότι είχαμε μια χρυσή ευκαιρία να προχωρήσουμε στην κάθαρση του ποδοσφαίρου
αλλά δεν την αξιοποιήσαμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: