Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μη σπρώχνεστε, όλοι θα επενδύσετε στην ΑΕΚ...!!

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στις εφημερίδες με τους υποψήφιους επενδυτές στην ΑΕΚ. Σήμερα διαβάζουμε για σωτήρες από το Κατάρ, για εταιρεία – Kολοσσό πίσω από τους Άγγλους αλλά και για Αμερικανό "συμπαίκτη" που βρήκε ο Νοτιάς!
Μη σπρώχνεστε, όλοι θα επενδύσετε στην ΑΕΚ...
Εμείς δεν αμφισβητούμε τη γνησιότητα των ρεπορτάζ, απλά απορούμε πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ένα κάρο επενδυτές για την Ένωση, η ΠΑΕ ΑΕΚ μόνο να διαψεύδει και από ουσία μέχρι στιγμής τίποτα!
Σήμερα η εφημερίδα "Goal", γράφει πως επενδυτικός όμιλος από το Κατάρ έχει ήδη λάβει -μέσω εκπροσώπου που ήρθε στην Ελλάδα- οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και είναι ζεστός για να επενδύσει στην ΑΕΚ. Στην ατζέντα του επενδυτικού ομίλου υπάρχει, μάλιστα, η κατασκευή γηπέδου, αλλά και οι επενδύσεις εκτός ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Κάτι σαν τον Πρίγκιπα του Παναθηναϊκού, δηλαδή...
Η εφημερίδα "Κιτρινόμαυρη Ώρα", αναφέρει από την άλλη ότι ο Νίκος Νοτιάς έχει βρει στις ΗΠΑ έναν εύπορο επιχειρηματία ο οποίος συζητά το ενδεχόμενο να γίνει "συμπαίκτης" του στην ΑΕΚ, ενώ η εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" γράφει ότι πίσω από τους Άγγλους βρίσκεται μια εταιρεία – Κολοσσός που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και έχει έδρα στην Ασία.
Εμείς απλά ευχόμαστε στο τέλος να βρεθεί ένας απ' όλους αυτούς και να πάρει την ΑΕΚ με καλές προθέσεις. Μέχρι τότε θα διαβάζουμε και θα διαβάζουμε για τα πολλά εκατομμύρια των επενδυτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: