Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τσάκας: "Θα έρθει μεγάλος παίκτης μετά τις 17 Δεκέμβρη"


Αναλυτικά ο Βλάσης Τσάκας είπε στον Sentra Fm: "Μιλάω με μια γλώσσα που μιλάει ο κόσμος έξω, δεν χρησιμοποιώ ατάκες. Έκανα μια κουβέντα και δημοσιεύτηκε κάπως έντονα.

Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα τονίζει την υπερβολή της", είπε αρχικά για το όνομα του παίκτη που θα φέρει ο Παναθηναϊκός και συμπλήρωσε:
"Δεν κολλάμε να είναι Ευρωπαίος ή όχι. Είναι ένα μεγάλο όνομα, από τα μεγαλύτερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ευελπιστούμε μετά τις 17 του Δεκέμβρη να τον έχουμε κοντά μας.

Αυτό που προέχει είναι ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο. Να σταματήσουν οι μεταγραφές και οι Πορτογάλοι, οι Αιγύπτιοι και όλοι. Δεν υπάρχει καμία σχέση με Γκέντο.

Αυτό με τον Σικαμπάλα το έχουμε πει εδώ και καιρό. Υπάρχει προσύμφωνο, κατ' αρχήν συμφωνία με τον παίκτη, θα τεθεί στον κ. Φερέιρα και αν τον θέλει θα τον έχει. Απλά τέτοιο παίκτη πολύ δύσκολα θα βρεθεί προπονητής να μην τον θέλει.

Αυτόν τον Χεγκάζι προσέξτε τον πολύ. Μόνο αυτό λέω. Δηλαδή ο Βίντιτς είναι απλά καλός αμυντικός... Το παιδί αυτό έχει μέλλον.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά πιστεύουμε πως λόγω των καλών μας σχέσεων έχουμε προτεραιότητα. Υπάρχουν πάντως κρούσεις από Γαλλία, Αγγλία".

Μιλώντας για το θέμα του γηπέδου ο Βλάσης Τσάκας τόνισε: "Δεν ακυρώνουμε τίποτα, απλά αν τα προβλήματα του Βοτανικού είναι αυτά τα οποία διαφαίνονται...

Και δεν μιλώ μόνο για το γήπεδο. Ο χώρος αυτός είναι για τον Παναθηναϊκό και μόνο. Οποιαδήποτε ξένη παρουσία δεν γίνεται δεκτή. Εμείς δεν θα φορτωθούμε λάθη προηγούμενων".

Για το πριμ ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει ένα εκατομμύριο πριμ. Θα υπάρξει πριμ, αυτό θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρίγκιπας. Θα το ανακοινώσει πριν".

Ενώ για το ντέρμπι σχολίασε: "Αν αυτό το παιχνίδι δεν έχει στοιχεία περυσινά, όπως είναι αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του. Αν κάνει το παιχνίδι του δεν φοβάται κανένα Ολυμπιακό. Έχω ζητήσει να πάω, περιμένω μια θετική ανταπόκριση".

Τέλος για την Εθνική ανέφερε: "Η Εθνική πρέπει να είναι στην καρδιά όλων μας. Εγω πιστεύω πως τουλάχιστον δεν θα χάσει. Μ' αρέσουν αυτές οι αλλαγές του Σάντος και θα δούμε και καλό ποδόσφαιρο. Με τον Ρεχάγκελ μόνο αποτελέσματα παίρναμε. Τώρα υπάρχει κίνητρο".
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: