Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Γκαλιάνι: «Μου αρέσει ο Ντρογκμπά»


Adriano-Galliani-001

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κασάνο, διάφοροι είναι οι παίκτες που ακούγονται για τη Μίλαν.
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μίλησε για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση, για το θαυμασμό του για τον Ντιντιέ Ντρογμπά, αλλά και για το μέλλον του Γκατούζο.
Για το αν θα αποκτηθεί κάποιος επιθετικός, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», τόνισε: «Εάν επιστρέψει σύντομα ο Κασάνο, τότε δεν θα κινηθούμε για την απόκτηση κάποιου αντικαταστάτη του. Θα δούμε τι θα κάνουμε σε λίγο καιρό. Για τον Ανελκά; Είναι εξαιρετικός παίκτης και σκοράρει, αλλά παίζει με τον Ντρογκμπά στην Τσέλσι και μου αρέσει περισσότερο. Δεν έχουμε καμία επαφή για κάποιον ποδοσφαιριστή»
Στη συνέχεια, ο Γκαλιάνι μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μίλαν: «Ειλικρινά, ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι επιχείρηση και έχει να κάνει με συναισθήματα. Ο Μπερλουσκόνι δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει την ομάδα. Ελπίζω, όμως, να αποφασίσει επίσημα αν θα επιστρέψει στη Μίλαν».
Καταλήγοντας, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του Τζενάρο Γκατούζο: «Έπαιξε σε ένα παιχνίδι και έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία. Καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερα, αλλά πρέπει ακόμα να φοράει γυαλιά. Οι γιατροί θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει…».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: