Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Το 10 το καλό ο "Ρόνι"!!

O Τσάκας επιβεβαίωσε απόλυτα τον sportdog λέγοντας ότι πρώτος στόχος του Πρίγκιπα, μόλις πάρει τον Παναθηναϊκό, είναι να φέρει τον Ροναλντίνιο! Από τις 9/11 τα έγραφε ο σκύλος!
Το 10 το καλό ο "Ρόνι" κι ο sportdog!
Από το πρωί δήλωνε στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες ο Τσάκας ότι ο Πρίγκιπας έχει "κλείσει" παικταρά για τον Παναθηναϊκό, αλλά το όνομα δεν το έλεγε. Τελικά το ...ξεφούρνισε μιλώντας σε σπουδαστές του City Unity College!
Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ αποκάλυψε ότι το μεταγραφικό "μπαμ" που ετοιμάζει ο Πρίγκιπας είναι ο Ροναλντίνιο! Όπως είπε, μάλιστα, η μεταγραφή θα κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί κυρίως από σπόνσορες.
Πρόκειται για πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportdog, o οποίος έγραφε από τις 9/11 ότι ο Τσάκας μιλάει με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου, Ανδρέα Δημητρίου για να καταφέρει να κάνει το μεγάλο deal για τον Παναθηναϊκό.
Τις πληροφορίες τις είχαμε και τις επαναλάβαμε και μια μέρα μετά, όταν σε θέμα με τίτλο "Βλάση, πήγαινε Κατάρ και φέρ' τον..." τονίζαμε ότι Τσάκας βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα.
Ωστόσο, ο Τσάκας δεν αρκέστηκε μόνο στη "βόμβα" Ροναλντίνιο. Προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις! Είπε ότι οι ελληνικοί στόχοι είναι ο Βλαχοδήμος (της Ξάνθης) και ο Τζαβέλλας, ενώ τόνισε ότι αν θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα φέρει πίσω και τον Τζιμπρίλ Σισέ!
Παράλληλα, τόνισε ότι ο Κατσουράνης θα έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν έκανε τη εξωγηπεδική ζωή του Καραγκούνη (!), ενώ προέβλεψε ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον Ολυμπιακό με τελικό σκορ 1-3. "Θα είναι 0-2 στο 60'", είπε!
Επίσης, ο Τσάκας αναφέρθηκε και στην επαγγελματική σχέση του Παναθηναϊκού με τον πρώην άσο της Καβάλας, Ορούμα!
Aναλυτικά:
"Χρησιμοποιήσαμε τον Παναθηναϊκό. Ήταν σε ξηρασία μετά τη φουρτούνα της πολυμεχικότητας. Το χρειαζόταν πολύ αυτό ο Παναθηναϊκός. Οι επενδυτές εκεί κάτω δεν ήξεραν τον Παναθηναϊκό αλλά όταν ''έσκασε'' το ντιλ όλοι στην Αραβία μιλούσαν για τον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή ο πρίγκιπας έχει ερωτευτεί την ομάδα και ασχολείται ενεργά. Μέσα στην επόμενη βδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει και η ομάδα μετά τις απαραίτητες".
-Θα έρθει δηλαδή ο Πρίγκιπας την επόμενη εβδομάδα;
"Ναι την επόμενη βδομάδα, συγκεκριμένα δεν μπορώ να σας πω. Στο ματς με τον ΟΦΗ θα είναι εδώ ως αφεντικό".

-Ένα σχόλιο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη;
"Έχουν προσφέρει πολλά αλλά όχι όσα θα μπορούσαν και πρέπει να τους κατακρίνουμε που δεν κάνανε αρκετά. Οσον αφορά το ντιλ, οι Αραβες που αναλάβανε τη Σίτι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Η συμφωνία με την Σίτι έγινε σε διάστημα 4,5 μηνών αλλά ξέρεις πια είναι η διαφορά μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας; Πόσες αθλητικές εφημερίδες υπάρχουν εκεί; καμία. Εδώ 12! Αυτή είναι η διαφορά".
-Πώς έγινε η επιλογή του προσώπου σας για την ολοκλήρωση του ντιλ;
"Εγώ έτρεξα την υπόθεση απ’ την αρχή. ξεκίνησε με αυτό που είπα στην αρχή. Θέλαμε να βρούμε ένα όχημα για να πατάμε στην Ελλάδα και αποδείχτηκε ότι κάναμε καλή επιλογή. Θα έχω τη θέση του αντιπροέδρου στο ΔΣ του ΠΑΟ μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο.
Ξεκινήσαμε με στόχο να αγοράσουμε αυτό το πακέτο τον Ιούνιο, δυστυχώς οι επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον Σεπτέμβρη ο Βαρδινογιάννης έκανε δηλώσεις και έτσι μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Υπάρχει ένα πλάνο τριετίας για τον ΠΑΟ, αυτό θα αρχίσει με τον ερχομό του παικταρά τον Γενάρη".
-Όνομα μπορούμε να πούμε;
"Ροναλντίνιο. Αυτός είναι. Εχουμε ξεκινήσει συζητήσεις και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Η μεταγραφή αυτή θα είναι καθαρά χορηγία του πρίγκιπα και όχι του ΔΣ. Ο Ροναλντίνιο ακουγόταν για τον ΟΣΦΠ, όταν ανέλαβε ο Μαρινακης αλλά δεν προέκυψε κάτι.
Είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία, ο Ολυμπιακός δεν διέθετε τα συγκεκριμένα χρήματα. Ο Ροναλντίνιο θα έπαιρνε τραίνο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και περπατώντας καθώς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Η μεταγραφή αυτή θα αγγίξει τα 30 εκ. ευρώ. Μόλις θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρίγκιπα θα ολοκληρωθεί η κλείσει η μεταγραφή".
-Οσον αφορά για την εξωγηπεδική ζωή του Ρόνι;
"Θα είναι καλό παιδί (γέλια) σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα. Θα έρθει με ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως".

-Υπάρχει θέμα επιστροφής Σισέ στη Παιανία;
"Αν τον θέλει ο κ. Φερέιρα, θα τον πάρουμε κι αυτόν".
-Για την κατασκευή του γηπέδου;
"Οσον αφορά το θέμα του Βοτανικού, το μεγαλύτερο αγκάθι ακούει στο όνομα Βωβός. Μια εταιρία εμποδίζει ένα σύλλογο όπως τον ΠΑΟ να στεγάζει όλα τα τμήματα του. Το γήπεδο προσφέρει ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Ελλάδα. Υπάρχουν τρείς επιλογές. Μια είναι το ΟΑΚΑ και δεύτερη το Γουδή. Μια ακόμα εναλλακτική λύση είναι το Ελληνικό. Το όνομα του γηπέδου του ΠΑΟ θα είναι ανάλογα με τον σπόνσορα. Το γήπεδο της Αρσεναλ δεν λέγεται Αρσεναλ Αρένα".
-Ο Πρίγκιπας προτίθεται να κάνει επενδύσεις και στον ελληνικό Τύπο;
"Όχι δεν πρόκειται. Πάντως, μας πολεμούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να αποκτήσουμε του ΠΑΟ".
-Ποιοι θα είναι οι σπόνσορες που θα συμβάλουν στη μεταγραφή του Ροναλντίνιο στη Παιανία.
"Είναι τρεις μεγάλη σπόνσορες και ο μεγαλύτερος εξ αυτών θα είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων απ' το εξωτερικό. Τα συμβάλει με 14 εκ. ευρώ".
-Έχετε ελέγξει τα οικονομικά βιβλία του ΠΑΟ πριν προχωρήσετε στην συμφωνία; Και με τον ΠΑΟΚ τι είχε γίνει;
"Γίνονται έλεγχοι και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης είχαν πάρει πολύ καλά το ντιλ με τον ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια, υπήρχε σχέδιο αλλά κολλήσαμε στον Μπατατούδη".
-Ποιοι θα είναι στο ΔΣ του ΠΑΟ;
"Εκτός από τον κύριο Δαϊλάκη, θα είναι οι κύριοι Λεβάντης, Δέλλας (πρόεδρος του Κάραβελ), Κορκονέας (πρώην αρχηγός της Αεροπορίας) και τα άλλα ονόματα δεν τα λέμε. Ο Βγενόπουλος θα αδυνατίσει μετοχικά με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου".
-Παρασκηνιακά λέγεται ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τον Πρίγκιπα ήταν γνωστοί κι απλά εσάς σας χρησιμοποίησαν. Ότι και πάλι αυτό, ο κ. Βαρδινογιάννης θα έχει τον Παναθηναϊκό.
"Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει να είναι πολύ μεγάλος μάγκας να βάζει για μπροστινό ένα Πρίγκιπα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει μιλήσει μόλις μια φορά απ’ το δικό μου κινητό στον Πρίγκιπα. Ο κ. Βαρδινογιάνννης μου έδειχνε ότι ήθελε να φύγει προχθές από τον ΠΑΟ όχι χθες".
-Το πλάνο σας για τον σύλλογο;
"Εχω ξαναπεί ότι θέλουμε να κάνουμε τον ΠΑΟ Πόρτο της Ανατολικής Ευρώπης. Πρώτη επένδυση είναι η ανέγερση του γηπέδου, μεγάλη ομάδα χωρίς γήπεδο δεν νοείται. Οταν οργανώσεις το Σκαουτινγκ σε Λατινική Αμερική και Αφρική όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Προέχουν όμως, οι Ελληνες παίκτες. Γι' αυτό έχουμε προσεγγίσει τον Τζαβέλλα για το κενό της αριστερής πλευράς αντί να κοιτάξουμε κάποιο ξένο.
Ο Ρότσα θα αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική και ο Ορούμα ο πρώην παίκτης της Καβάλας το τμήμα της Αφρικής. Ενας παίκτης σπάνιος για τα ελληνικά δεδομένα ο οποίος αδικήθηκε από τον Ψωμιάδη.
Πέρα από αυτό το πρότζεκτ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο Ηρακλείου αλλά και μεγάλο πλάνο στη Κρήτη για ανέγερση υπερπολυτελών οικισμών με βίλες που θα επισκέπτονται πελάτες απ’ την Αραβία".
-Το Σάββατο υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι, θα δώσετε το παρών στο Φάληρο;
"Έχω ήδη μιλήσει με τον Μαρινάκη και δεν πιστεύω να αρνηθεί, Είναι και απ’ τη Κρήτη, μην το ξεχνάμε".
-Διαψεύστηκε απ’ τον Ολυμπιακό ότι έχετε επικοινωνήσει με τον Μαρινάκη.
"Δεν διαψεύστηκε ποτέ απ’ τον Μαρινάκη όμως".
-Μια πρόβλεψη για το ντέρμπι;
"Στο 65' 0-2".
-Και μετά το 65';
"1-3 χαλαρά".
-Σε ποιους παίκτη του ΠΑΟ έχετε αδυναμία;
"Για τον Λετο δεν το συζητάμε αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και ο Κουίνσι. Ο Κάρα έχει προσφέρει πολλά στο ΠΑΟ και κάνει πολύ ήρεμη εξωγηπεδική ζωή και αν ο Κατσουράνης έκανε τη μισή ζωή του Καραγκούνη τώρα θα έπαιζε στη Ρεάλ. Από ελληνόπουλα μας αρέσει πάρα πολύ ο Βλαχοδήμος της Ξάνθης και θα τον πάρουμε".
-Εχετε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατά την επίσκεψη σας σε κάποιο γήπεδο;
"Μόνο στη Τούμπα ένας φίλαθλος έριξε νερό στο μπουθ".
-Δεν φοβάστε να πάτε στο Καραϊσκάκη;
"Δεν χαμπαριάζω εγώ από αυτά. Ο κ. Μαρινάκης έχει αναγνωρίσει το λάθος του για πέρυσι, κακώς τον αφήσανε οι άνθρωποι του να προβεί σε αυτό το σόου. Ο κ. Μαρινακης έχω πληροφορηθεί ότι θέλει πολύ αυτό το ντέρμπι αλλά ελπίζω να μην στραφεί σε αθέμιτα μέσα. Αν γίνει κάτι θα πάρω την ομάδα και θα φύγω. Σε ορισμένα παιχνίδια ο Ολυμπιακός μας κέρδιζε επειδή είχε καλύτερους παίκτες και άλλες φορές όχι. Να θυμηθούμε Ριζούπολη, τα σκάγια του Τζόρβα και τους κύριους Καλόπουλους;".
-Θα κάνετε κίνηση να μιλήσετε με τους οργανωμένους;
"Θα παρουσιάσουμε στους οργανωμένους κίνητρα να αγαπάνε και να προστατεύουν την ομάδα".
-Τι είδους κίνητρα;
"Χρηματοδότηση στους οργανωμένους στις περιπτώσεις που δεν κάνουν επεισόδια, ώστε να ακολουθούν την ομάδα εκτός έδρας. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο".
-Το πλάνο τριετία τι προβλέπει;
"Εναν ΠΑΟ αυτάρκη που θα κινείται στο μεταγραφικό παζάρι μόνο και μόνο απ’ τα έσοδα. Αν οδηγηθούμε στο να αποκτήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα θα είμαστε αποτυχημένοι. Αν μέσω σκάουτινγκ φέρεις δέκα νέους παίκτες και σου βγουν οι δύο τότε έχεις πετύχει. Αν σου βγουν δέκα Μελίσσηδες τότε δεν πας πουθενά (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο)".
-Τι έχει αλλάξει στη καθημερινότητα σας;
"Το ότι μου στέρησαν να πίνω το καφεδάκι μου ήρεμα όπως ήξερα αυτό είναι μαχαιριά...".
-Οι επενδυτές ασχολούνται με πετρελαϊκές εταιρίες;
"Μια μεγάλη εταιρία των επενδυτων ασχολούνται με τα ΜΜΕ στην Αραβία και μια επενδυτική. Όλο αυτό δεν το είχα σχεδιάσει, ήρθε από μόνο του. Οι δημοσιογράφοι έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στο ντιλ".
-Οι σχέσεις σας με τον Μακη Ψωμιάδη;
"Έτυχε να κάτσω στην καφετέρια του στη Καβάλα. Αυτό".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: