Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Η Ελλάδα έχει παίκτες-εργάτες!"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική μας ομάδα ο άλλοτε Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, εκθειάζοντας τον Γιώργο Σαμαρά. Όμως, δεν έχει και πολύ καλές αναμνήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Η Ελλάδα έχει παίκτες-εργάτες!"
"Η Ελλάδα πάλεψε πολύ και κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro 2012. Έχει μία δυνατή ομάδα με παίκτες-εργάτες. Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα 30, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, ο Γκέκας, ο Λυμπερόπουλος και ο Χαριστέας. Πιστεύω πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Σαμαράς, που παίζει στη Σέλτικ", τόνισε ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε:
"Οι Έλληνες δεν έχουν περισσότερη υπομονή. Ο Τύπος είναι πιο επιθετικός από ό,τι στη Ρουμανία και οι οπαδοί είναι φανατικοί απαιτώντας αποτελέσματα από τη μια μέρα στην άλλη. Λίγοι νεαροί παίκτες μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, επηρεάζονται. Οι ομάδες δεν έχουν την υπομονή να προωθήσουν παίκτες από τις ακαδημίες τους και να δουλέψουν μαζί τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: