Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Δεν άκουσα, δεν είδα" Πιλάβιου για Μάκη!!

Δεν είδε τίποτε, δεν άκουσε τίποτε για τα πεπραγμένα του "Big Mac" και ισχυρού άνδρα της Καβάλας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως τουλάχιστον είπε στην Δικαιοσύνη.
"Δεν άκουσα, δεν είδα" Πιλάβιου για Μάκη!
"Δεν ξέρω καμιά παράνομη ενέργεια του κ. Μάκη Ψωμιάδη σχετικά με στήσιμο αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό. Και ουδέποτε με απείλησε", φέρεται να δήλωσε στους δικαστικούς που ερευνούν την υπόθεση ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο κ. Πιλάβιος το πάει ακόμη μακρύτερα στην κατάθεση που φέρεται να έδωσε στις 29 Σεπτεμβρίου, καθώς υποστηρίζει ότι η ελληνική διαιτησία είναι καθαρή σε όλα τα ματς που ερευνώνται ως στημένα.
"Σε κανέναν από τους σαράντα αγώνες που εντόπισε η UEFA δεν υπήρξαν διαιτητικά σφάλματα και οι διαιτητές βαθμολογήθηκαν με άριστα", είπε ο κ. Πιλάβιος.
Ολα αυτά κατά τον κ. Πιλάβιο συνέτειναν στο συμπέρασμα ότι "σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η ΕΠΟ κι εγώ προσωπικά συνιστούμε κάποιο κρίκο στο στήσιμο των αγώνων".
Ο κ. Πιλάβιος προσπάθησε να υποβαθμίσει και τους γνωστούς ηχογραφημένους διαλόγους, όπου οι Ψωμιάδης και Μπέος εμφανίζονται να πιέζουν για αλλαγές διαιτητών.
Οπως είπε, αυτό ήταν αρμοδιότητα άλλου (του κ.Τεροβίτσα) και έτσι "ουδέποτε ένιωσα να απειλούμαι από κανέναν και ειδικά από τον κ. Ψωμιάδη. Ωστόσο θεωρώ απίθανο ότι ήθελε να παρέμβει στους διαιτητές προκειμένου να στήσει αγώνα".
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει σημαντικά ποσά σε λογαριασμούς του γιου του "Big Mac" Σταύρου Ψωμιάδη, αλλά και καταθέσεις άνω των 4 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: