Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Από ανακοινώσεις πάει καλά, από λύσεις πάσχει…!!

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Νοτιάς συναντήθηκε με το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και τρεις μήνες μετά (02/12) ακόμα περιμένουν λύση στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο για να μην φτάσει στο κραχ η εταιρία.
Από ανακοινώσεις πάει καλά, από λύσεις πάσχει…
Ήταν Δευτέρα βράδυ, στα γραφεία της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» στο Μαρούσι. Τότε 5 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Νοτιάς συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ για να βρουν λύση στο πρόβλημα της εταιρίας. Ένα πρόβλημα που μέρα με την μέρα διογκώνεται και… πνίγει την Ενωση. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ και η διοίκηση δεν βρήκαν λύση και αρκέστηκαν σε μια ανακοίνωση που έλεγε πολλά, αλλά επί της ουσίας… τίποτα. «Εγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις».
Ανακοινώσεις δεν βγήκαν ποτέ για να μάθουμε τις λύσεις για το πρόβλημα ή έστω το πλάνο αντιμετώπισης του. Μέχρι σήμερα είχαμε πέντε ανακοινώσεις που αφορούσαν την «Petit Chateau» και την ομαδική παραίτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στις 14 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ μεταξύ άλλων έβαζε στη… ζωή μας την ιταλική εταιρία με έδρα το Κιάρι. «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε επαφές με την Petit Chateau SRL για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ» έλεγε μεταξύ άλλων και έξι ημέρες μετά μας ανέφερε με νέα ανακοίνωση «Eγινε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας ''Petit Chateau SRL'' και της Διοίκησης της ΠΑΕ».
Οι μέρες πέρασαν, αποτέλεσμα δεν είδαμε και στις 7 Οκτωβρίου η ΠΑΕ ενημέρωνε τον κόσμο «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία «Petit Chateau» θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (καταληκτική ημερομηνία), ώστε η εν λόγω εταιρία να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν», ενώ πέντε μέρες μετά τελείωνε το θέμα αναφέροντας «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις της με την εταιρία Petit Chateau διεκόπησαν οριστικά μετά την αδυναμία της εν λόγω εταιρίας να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν».
Με την «Petit Chateau» να… τελειώνει, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ παραιτήθηκε όταν προσέλαβε τον Νίκο Κωστένογλου για την θέση του Μανόλο Χιμένεθ. Για αυτό μας ενημέρωσε μετά την ήττα στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας με νέα ανακοίνωση στις 23 Οκτωβρίου «Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.
Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κ. Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ».
Από τότε δύο φορές ορίστηκε ημερομηνία για Γενική Συνέλευση, αλλά δεν έγινε ποτέ. Την 1η Νοεμβρίου και σήμερα 15 Νοεμβρίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Νοτιάς παραμένει στις ΗΠΑ, άρα μακριά από την ΑΕΚ και το πρόβλημα και ο έτερος μεγαλομέτοχος Πέτρος Παππάς μέσω των Supporters ξεγλιστρά από τις ευθύνες και το παίζει απλά… Supporter.
Ετσι, η ιστορία θα... τραβήξει ακόμα 15 μέρες με την ΑΕΚ να ρισκάρει λίγο πριν το κραχ. Αν στις 2 Δεκεμβρίου δεν έχουμε οριστική λύση για το πρόβλημα της ΠΑΕ, τότε η ΑΕΚ κινδυνεύει πραγματικά… Και θα έχουν περάσει 3 μήνες από την συνάντηση στο Μαρούσι με πέντε ανακοινώσεις που δεν έλεγαν τίποτα και καθόλου λύσεις και πλάνο.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: