Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ας είμαστε ειλικρινείς... Κανονικά, δε χάνει!!

Έχετε παρατηρήσει ότι από αυτή τη γωνιά έκφρασης, σπανίως, καταθέτω απόλυτες απόψεις και σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει να προδικάζω αποτελέσματα μεγάλων αναμετρήσεων. Γράφει ο Θανάσης Ασπρούλιας.
Ας είμαστε ειλικρινείς... Κανονικά, δε χάνει!
Το θεωρώ ένα είδος ασέβειας στην ιστορικότητα του (εκάστοτε) αντιπάλου, στη φύση του αθλήματος, του ίδιου του αθλητισμού, καθώς επίσης και στην αξία της απέναντι ομάδας, που σε κάθε περίπτωση, όσο κλισέ κι αν έχει καταντήσει δεν παύει να είναι πραγματικότητα πως δίνει δόξα στο νικητή.
Είναι ξεκάθαρο αυτό και ούτε έχω σκοπό να το αλλάξω! Είναι στάση ζωής και απόσταγμα παιδείας μετά από τόσα πολλά παραδείγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Ακόμα και όταν θεώρησα ότι η Μπαρτσελόνα είναι ανίκητη, δεν εκμηδένισα τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκα σε ένα “θαύμα” που πρέπει να γίνει και το οποίο... τελικώς συνέβη, διότι είχα υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο (Ομπράντοβιτς).
Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές, που δυσκολεύομαι να κατευθύνω τα δάχτυλα ώστε να καταγράψω κάτι παρόμοιο. Ουδόλως, έχω την επιθυμία, ούτε τη διάθεση να υποτιμήσω τον Ολυμπιακό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Εντούτοις, από την εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες, από την αύρα που αποπνέουν, από τις μεχρι τώρα εμφανίσεις τους, καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τους ερυθρόλευκους να φύγουν νικητές μέσα από το ΟΑΚΑ την Κυριακή.
Περισσότερα στο leoforos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: