Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται ο Σάντος!!

Μπορεί ο Σάντος να δήλωσε και σωστά πως «εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής και όχι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού», αλλά θα μου επιτρέψετε να ισχυριστώ ότι έχει μπει πλέον για τα καλά στο… πετσί του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνωρίζει ακριβώς με ποιους συναναστρέφεται. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.
Ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται ο Σάντος
Ο Σάντος δεν είναι ο προπονητής-τουρίστας της Εθνικής ομάδας, όπως ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2011 και εργάστηκε στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ξέρει λοιπόν, την ελληνική νοοτροπία και των παικτών και των παραγόντων.

Επίσης, ως ομοσπονδιακός τεχνικός δεν εγκατέλειψε τη χώρα για να μαθαίνει τα νέα των Ελλήνων παικτών που μπορούν να κληθούν στην Εθνική από την Πορτογαλία.

Ο ίδιος μάλιστα, επειδή ακριβώς είναι πανέξυπνος, φρόντισε να οριστεί το δυνατό τεστ με την Ρωσία την περασμένη Παρασκευή, γιατί σε αυτό το σπουδαίο φιλικό ήθελε να τσεκάρει την βασική του ενδεκάδα ενόψει Euro.

Και το έκανε γνωρίζοντας ότι επίκειται γι αυτό το Σάββατο το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, που ξέρει τι ακριβώς σημαίνει για το ποδόσφαιρό μας.

Ο Σάντος ΔΕΝ θα χρησιμοποιούσε ΠΟΤΕ τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο αποψινό φιλικό με την Ρουμανία, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το ότι κάποιοι από τον Ολυμπιακό βιάστηκαν να τον «επιπλήξουν» είναι καθαρά θέμα λειτουργίας της ομάδας του Πειραιά. Ο Σάντος είχε φροντίσει και για την ομαλή λειτουργία της Εθνικής και για την αποφυγή παρεξηγήσεων ενόψει ντέρμπι.

Άλλωστε στο ματς με την Ρουμανία υπάρχει το περιθώριο να χρησιμοποιηθούν και νέοι παίκτες, αλλά και παλιοί με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες υποχρεώσεις της Εθνικής.

Κατά συνέπεια οποιαδήποτε άλλη συζήτηση επί του θέματος είναι κενή περιεχομένου.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: