Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

El Mundo Ronaldinho!!

Το γύρο του κόσμου κάνει το σενάριο απόκτησης του Ροναλντίνιο από τον Παναθηναϊκό, μετά τις δηλώσεις του Τσάκα. Πακέτο με Λουίς Φαμπιάνο λένε οι Ιταλοί. Για ...μπουζούκια μιλά η El Mundo!
El Mundo Ronaldinho!
Oι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα περί απόκτησης του Ροναλντίνιο προκάλεσαν... σοκ στην Ισπανία! Η ιστοσελίδα της γνωστής αθλητικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo" έχει πρώτο θέμα την είδηση γράφοντας "Ανακοίνωσαν οτι ο Ροναλντίνιο θα πάει στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο!"
Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναπαράγει τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, αναφέροντας πως ο 31χρονος άσος της Φλαμένγκο θα επιστρέψει στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια, ως το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, κι η μεταγραφή του θα κοστίσει 30 εκ. ευρώ.
Μάλιστα, παρότι το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει την είδηση από πλευράς Ροναλντίνιο, γράφει "για τη συμπάθεια που έχει ο Βραζιλιάνος για την Ελλάδα, καθώς έχει επισκεφτεί πολλές φορές τα μπουζούκια κι έχει δηλώσει οτι αγαπώ αυτή τη χώρα"!
Και Ροναλντίνιο και Φαμπιάνο!
Η είδηση με τη πιθανή μεταγραφή του Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό έφθασε μέχρι και την Ιταλία. Όλες σχεδόν οι αθλητικές ιστοσελίδες έχουν αναπαράγει την είδηση, ενώ κάποιοι το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω. Χαρακτηριστικά, το «tuttomercatoweb» αφού γράφει τα όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας για τον Βραζιλιάνο άσο, τα 30 εκατομμύρια δηλαδή που θα δοθούν από τον Πρίγκιπα για τη μεταγραφή του και το ότι φτάνει στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου, προσθέτει ότι μαζί με τον «Ρόνι» θα έρθει στο «τριφύλλι» και ο Λουίς Φαμπιάνο έναντι 20 εκατομμυρίων!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: