Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω!!

Λύσεις ψάχνουν και λύσεις δεν βρίσκουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά το θέμα των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πριν λίγες ημέρες ενημέρωσαν εγγράφως και την Ελληνική πρεσβεία.
Δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω
Τρία είναι τα βασικά προβλήματα που δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το πρώτο αφορά την τεράστια ζήτηση σε σχέση με τα δύο χιλιάδες εισιτήρια και το δεύτερο ότι οι Άγγλοι της Τότεναμ δεν δείχνουν καμία μα καμία διάθεση για να βοηθήσουν. Το τρίτο και πολύ σοβαρό θέμα έχει να κάνει με τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες οι οποίοι θα βρεθούν στο Λονδίνο χωρίς να έχουν εισιτήρια για τον αγώνα…
Αφού είδαν και… απόειδαν στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το πρόβλημά τους. Αποφάσισαν να τον επισημοποιήσουν και ουσιαστικά να ζητήσουν βοήθεια από το κράτος.
Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού πρώτα ήρθε σε επαφή με το υπουργείο εξωτερικών κατάφερε να επικοινωνήσει και με την Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να ενημερώσει τους αρμοδίους για το τι πρόκειται να συμβεί στα τέλη του μήνα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ζήτησαν ουσιαστικά να μεσολαβήσουν οι αρχές και να πιέσουν την Τότεναμ, αλλά και να ειδοποιήσουν την αστυνομία του Λονδίνου για το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: