Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

70 εκατ. ευρώ για Κακά και Ιγκουαΐν θέλει η Ρεάλ!!

70 εκατ. ευρώ για Κακά και Ιγκουαΐν θέλει η Ρεάλ!
«Ο Ιγκουαΐν δεν πωλείται και ο Κακά είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση».

Αυτή είναι η επίσημη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης στον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως ο Αργεντινός επιθετικός και ο Βραζιλιάνος χαφ είχαν έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου τους θέλει ο Κάρλο Αντσελότι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι «μερένχες» εξηγούν τους λόγους για τους οποίους κοστολογούν συνολικά στα 70 εκατ. ευρώ τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών στη γαλλική ομάδα.

Το θέμα του Ιγκουαΐν θα εξεταστεί στο τέλος της σεζόν, όταν θα έχει συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο και περιμένει να μάθει τι ρόλο θα έχει στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός δεν έχει παίξει στους τελευταίους αγώνες με Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και τους δύο με την Μπάγερν Μονάχου, κάτι που συνέβη και στο προχθεσινό ματς με τη Σεβίλλη στο Μπερναμπέου.

Πρόθεση του 25χρονου φορ είναι να φύγει, αν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν αισθάνεται ότι έχει ενεργό ρόλο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πιθανό κόστος της παραχώρησης του διεθνούς στράικερ αναμένεται να αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κακά, είναι «ιδιαίτερη περίπτωση» για τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν για λογαριασμό των Μαδριλένων.

Η μεταγραφή του Κακά είχε κοστίσει 64 εκατ. ευρώ στη «βασίλισσα», ενώ όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει επαγγελματισμό και θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Πάντως, αν οι «μερένχες» αποφάσιζαν να τον πουλήσουν εκτιμάται ότι θα το έκαναν για 30 εκατ. ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: