Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Έρχεται ξεκαθάρισμα στη Γιουνάιτεντ!!

Έρχεται ξεκαθάρισμα στη Γιουνάιτεντ
Αρκετά διαφορετικό αναμένεται να είναι το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, με αρκετούς από τους νεαρούς της παίκτες να ετοιμάζονται να παραχωρηθούν δανεικοί και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ετοιμάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σκωτσέζος τεχνικός, αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν θα βρίσκονται στο «Old Trafford» την επόμενη σεζόν.

«Θα υπάρχει κόσμος που θα δοθεί δανεικός», τόνισε ο Φέργκιουσον στο «Inside United» για να προσθέσει ότι αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στο σύλλογο.

«Φέτος είχαμε αρκετούς εκτός ομάδας, οχτώ με εννέα άτομα. Πήγα και είδα από κοντά τον Όλιβερ Νόργουντ και ήταν πραγματικός σταρ για την Κόβεντρι. Πιστεύω ότι το νιώθει και ο ίδιος αυτό και του κάνει καλό», δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων». Μάλιστα, ο Φέργκιουσον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι όπως ο Τζέσε Λίνγκαρντ, Λάρνελ Κόουλ, ο Πετρούτσι, ο Φράιερς και ο Θορπ».



Μεταγραφές ενόψει

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ετοιμάζεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα για το χτίσιμο της νέας Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, η «Daily Star» αναφέρει ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Ζεράρ Πικέ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: