Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«All in» για Χουλκ!!

«All in» για Χουλκ
Έτοιμη να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, για να αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Χουλκ της Πόρτο. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Παρισιού προτίθεται να προσφέρει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 72εκατομμύρια ευρώ για να εντάξει τον Βραζιλιάνο στο δυναμικό της.

Μετά τα 42 εκατομμύρια του περυσινού καλοκαιριού για τον Παστόρε, οι Παριζιάνοι φαίνεται πως θα συνεχίσουν να δίνουν χρήματα για μεταγραφές. Ο 25χρονος επιθετικός έχει φέτος με τη φανέλα της Πόρτο 19 γκολ και 14 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας τους «δράκους» στην κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης θα προτιμούσε να «μετακομίσει» στο αγγλικό πρωτάθλημα και, συγκεκριμένα, στην Τσέλσι, όπου βρίσκονται οι φίλοι του, Ραούλ Μεϊρέλες και Νταβίντ Λουίζ. Ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς, θέλει να ντύσει στα μπλε τον Χουλκ, αλλά παραμένει αβέβαιο αν προτίθεται να προσφέρει ανάλογα ποσά με αυτά της Παρί Σεν Ζερμέν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: