Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Εξετάζουν Δερμιτζάκη και Ν.Παπαδόπουλο!!

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ονόματα που εξετάζουν σοβαρά στον Πανιώνιο είναι αυτά των Παύλου Δερμιτζάκη και Νίκου Α.Παπαδόπουλου.
Εξετάζουν Δερμιτζάκη και Ν.Παπαδόπουλο
Ο 40χρονος πρώην προπονητής της Σκόντα Ξάνθης, στον πάγκο της οποίας κάθισε σε 21 παιχνίδια (8Ν-5Ι-8Η) πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2010-11, ενώ από τον περασμένο Αύγουστο βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας, με τον οποίο σε 22 παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος έχει 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων με την Κυπριακή ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή δίνει αγώνες play out για την παραμονή στην κατηγορία και είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της.

Σε ότι αφορά τον Παύλο Δερμιτζάκη, είναι δίχως ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 3-1 επί του Πανιωνίου στην Τρίπολη την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2010-11.

Και οι δύο περιπτώσεις αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας και μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ραντεβού και με τους δύο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: