Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Super League χρειάζεται έναν δυνατό ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει στη φάση των play offs με αγωνιστική ορμή και στόχο να κατακτήσει σʼ αυτή τη φάση την πρώτη θέση που θα του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Champions League. Προσπάθεια που έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθότι θα πρέπει να καλύψει την βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι δύσκολα το βάζει κάτω. Ομάδα που παίρνει δύναμη από τον παλμό και το πάθος του κόσμου του στην κερκίδα δείχνει, εκτός κάποιων δυσάρεστων εξαιρέσεων, ότι είναι φτιαγμένη από μέταλλο που δύσκολα λυγίζει. Αυτό τον ΠΑΟΚ θέλουν οι φίλοι του να δουν στη φάση των play offs.
To αγωνιστικό είναι το πρώτο που απασχολεί τους ανθρώπους τους «Δικεφάλου», αλλά δεν είναι και το μοναδικό θέμα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης.
Σʼ αυτό το σταυροδρόμι που βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» η οικονομική του εξυγίανση είναι το δεύτερο σημαντικό κομμάτι που είναι στο κάδρο της διοίκησης.

Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει οικονομικές αμαρτίες προηγούμενων χρόνων οι οποίες δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν «βαρίδιο» δεμένο στα πόδια του. Η ομάδα έχει ανάγκη από τον διακανονισμό των χρεών, που κουβαλάει από την κακοδιοίκηση του παρελθόντος, με πρόγραμμα δόσεων που θα δίνει δυνατότητα στην ΠΑΕ να είναι συνεπής στην καταβολή των δόσεων. Κι αυτό είναι το κομβικό. Να δοθεί η δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να απαλλαχθεί από τα βάρη του παρελθόντος ώστε η διοίκηση με λυμένα τα χέρια να βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά. Αλλωστε η Super League έχει ανάγκη από έναν δυνατό και οικονομικά εξυγιασμένο ΠΑΟΚ. Οσο για το επενδυτικό ενδιαφέρον που αναπτύσσεται για την ομάδα τις τελευταίες ημέρες ένα έχω να πω: οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βάλουν όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να προστατευτούν τα συμφέροντα της ΠΑΕ από άτομα που πιθανόν να θέλουν να καπηλευτούν το μεγάλο όνομα της ομάδας. 

πηγή: metrosport.gr

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: